Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lehet a gond? Volt már veletek ilyen?
Figyelt kérdés
A barátom pénisze nagyon vastag,egyszerűen nem megy be a hüvelyembe akármilyen pózban-szögben próbálkozunk. Néha picit puhának is érzem.
Kb. 1 éve volt fitymaszűkület műtéte is,de az orvos azt mondta,hogy minden rendben,mennie kéne a dolgoknak.
2022. aug. 29. 22:15
1/7 anonim válasza:
De milyen vastag? Lehet te vagy szűk. De jó lenne leírnád milyen vastag.
2/7 anonim válasza:
Annyira vastag? Vagy te vagy túl szűk? Eddig hogyan ment?
3/7 anonim válasza:
Ja és a műtéttel mi változott nála?
4/7 anonim válasza:
Fitymának mi köze a vastagságnak? Szerintem te vagy a szűk.
5/7 anonim válasza:
Előtte is volt szexuális életed, netán szűz vagy még? Van összehasonlítási alapod a péniszméretet illetően?
Előjáték van köztetek? Nedvesedsz, tágulsz rendesen?
Próbáljátok ki (ha még nem tettétek), hogy a barátod először szájjal elélvezésig ingerli a csiklód, miközben egy vagy két ujjával gyengéden a hüvelyed has felőli oldalát masszírozza. Ez segít abban, hogy kitágulj.
6/7 anonim válasza:
Nem kivánod rendesen és ezért nem nedvesedsz , nem tágulsz.
Úgy hogy veled van a baj.
7/7 anonim válasza:
Én sem értem, nekem is volt fitymaműtétem de ugyanúgy ment utána. Attól hogy megműtik vagy levágják neki még nem lesz vastagabb szóval ugyanúgy bele kellene mennie.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!