Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nők! 10 szexuális együttlétből körülbelül hánynál van orgazmusotok?
41. Le. Nekem nőként is hihetetlen, mert szexben nekem ahhoz több idő kell hogy többször menjek el, de magamnak megy a száraz orgazmus 3, egymás után is. Jogos a kérdés, miért tudni többször, a többi nő miért nem.
Én kutatók ezt a dolgot és az én véleményem szerint mindenképp lelki dolognak kell lennie. Nem vagyok 100%-osan megelégedve magammal, pedig dolgozom rajta. Szerintem ez lesz a kulcsa annak, amit a csaj írt, hogy többször is el tud menni. Én így látom. :)
Ezért nem kell kurvázni, 34,39 (második törölve is lett, a 34-est nem tudom) írja ezeket, mert féltékeny és talán sosem volt hosszabb távú kapcsolata. Ezt a viselkedése tökéletesen mutatja, így nem kell rá meglepődni. Itt vetíti ki a frusztrációját. Nem kell felvenni, végképp nem annak a csajnak, akire írja. Előbb-utóbb a profilját is tiltják és mehet is a levesbe. :)
Oh boi:S vagyhát oh görl:S
Bennem azért él a hit és a remény, hogy a megfelelő körülmények között csak összejön az....
Vagy 44, önkielégítéssel sem tudod elérni? Mert ha úgy megy, akkor csak a szex béna, veled nincs biológiai gond:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!