Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok, nők! 10 szexuális...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, nők! 10 szexuális együttlétből körülbelül hánynál van orgazmusotok?

Figyelt kérdés
Csikló, hüvelyi, ebből a szempontból tökmindegy.

2022. aug. 29. 21:20
1 2 3 4 5
 41/47 anonim ***** válasza:
81%
Ha nem tévedek, ez a frusztrált egypipás nyominger (lásd még #39 stb) a 34-es hozzászólásban lekurvázta a sorozatélvező nőt.
2022. aug. 31. 01:27
 42/47 anonim ***** válasza:
68%

41. Le. Nekem nőként is hihetetlen, mert szexben nekem ahhoz több idő kell hogy többször menjek el, de magamnak megy a száraz orgazmus 3, egymás után is. Jogos a kérdés, miért tudni többször, a többi nő miért nem.

Én kutatók ezt a dolgot és az én véleményem szerint mindenképp lelki dolognak kell lennie. Nem vagyok 100%-osan megelégedve magammal, pedig dolgozom rajta. Szerintem ez lesz a kulcsa annak, amit a csaj írt, hogy többször is el tud menni. Én így látom. :)

Ezért nem kell kurvázni, 34,39 (második törölve is lett, a 34-est nem tudom) írja ezeket, mert féltékeny és talán sosem volt hosszabb távú kapcsolata. Ezt a viselkedése tökéletesen mutatja, így nem kell rá meglepődni. Itt vetíti ki a frusztrációját. Nem kell felvenni, végképp nem annak a csajnak, akire írja. Előbb-utóbb a profilját is tiltják és mehet is a levesbe. :)

2022. aug. 31. 08:04
 43/47 anonim ***** válasza:
100%
Autocorrectért meg bocsánat, telefonom szeret hülyén javítani. *
2022. aug. 31. 08:04
 44/47 anonim ***** válasza:
69%

0...

Van aki erre nem képes

2022. szept. 1. 22:47
 45/47 A kérdező kommentje:

Oh boi:S vagyhát oh görl:S

Bennem azért él a hit és a remény, hogy a megfelelő körülmények között csak összejön az....

Vagy 44, önkielégítéssel sem tudod elérni? Mert ha úgy megy, akkor csak a szex béna, veled nincs biológiai gond:)

2022. szept. 1. 22:57
 46/47 anonim ***** válasza:
100%
44. Miért ne lenne? Csak meg kell magad ismerd, de sosem késő! :)
2022. szept. 2. 08:57
 47/47 anonim ***** válasza:
3-6 per akció, a partnertől függ.
okt. 10. 22:14
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.