Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Amikor a barátnőddel összeölel...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Amikor a barátnőddel összeölelkeztek, szoktad-e a seggét fogdosni, simogatni?

Figyelt kérdés
A barátnőmnek szép formás segge van, ráadásul nagyon szeret fekete biciklis nadrágban lenni, ami jól kiemeli az idomait. Ezért is, amikor munkából hazaérve otthon összefutunk, aztán hosszan smárolunk, mindig ott köt ki a kezem a fenekénél és jól "megmasszírozom" naponta többször is. Persze mást is szoktunk csinálni, de azt most itt nem taglalnám, de azt kérdezem, sokan vagyunk ennyire "seggesek"?
2022. aug. 29. 20:27
 1/5 anonim ***** válasza:
Rokon lelkek vagyunk! f.
2022. aug. 29. 20:36
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Az enyem inkább cicimániás
2022. aug. 29. 20:48
 3/5 anonim ***** válasza:
Persze,szoktam
2022. aug. 29. 20:49
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Persze! Én is imádom a barátnőm husis popsiját markolni ölelkezés közben. :)
2022. aug. 29. 20:54
 5/5 anonim ***** válasza:
Én is fogdosom, de szeretek rácsapni is. Már annyira megszoktam, hogy múltkor mondta, hogy az anyósjelölt is kiszúrta, hogy a lánya seggét csapkodom. 🤣
2022. szept. 2. 02:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!