Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért kéri a fiú, hogy a barátnője szopja le?
Én sem kértem ilyet soha egy barátnőmtől sem.
Ellenben a mostani maga szokta kérdezni, hogy leszophat-e…
37/F
"Honnan? Ismerkedés közben tuti, nem fogok megkérdezni egy lányt, hogy hogyan szokott elélvezni, mi a kedvenc póza. Azt az ágybam kérdezem meg."
Ismerkedés alatt (már ha komoly kapcsolat a cél) eltelik annyi idő,hogy ezek a dolgok kiderüljenek, legalább nagyjából. Szerintem jobb már úgy nekivágni a dolgoknak,hogy legalább nagyvonalakban tudod azt,hogy mire számíts. Gondold el ,mekkora csalódás lenne,hogy ismerkedsz valakivel,tök happy minden, erre az első ágybabújás alkalmával kiderülne,hogy nála az az előjáték,hogy a melkasodra fosik/hány és összekeveri rajtad kínai gumipapuccsal.
Félreérthetően fogalmaztam,nem azt mondtam, hogy nem kell erről kommunikálni.
A " Ha kérni kell rég rossz." Résznél arra gondoltam,h az a rossz,hogy ilyen alapvető dolgokat nem tudnak egymásról,és a kérdező tőlünk vár egy olyan dologra megoldást,amit csak partnerével tudna /kellett volna már rég/ megbeszélni.
Az én csajom a normál szexet és az orgazmust talán 7-10 naponta kívánja, de tudja, hogy én sokkal sűrűbben, így Őt nem is kell kérni, mert kb. két naponta már célozgat, hogy szívesen leszopna, én meg élek vele mert két naponta lenne kedvem szexelni. Ez így mind kettőnknek kényelmes.
Valószínű ez a 2 nap kontra 10 nap miatt kéri az a férfi, hogy szopja le a csaja, ha a csaj magától nem ajánlja fel.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!