Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szexmentes kapcsolat működhet?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szexmentes kapcsolat működhet?

Figyelt kérdés
Bevallom, nagyon félek a teherbeeséstől. Semmiképpen nem szeretnék se abortuszt, se fiatalon gyereket. Viszont egy pasit mindenképp, mert a szeretet hiányzik, de nem tudom, hogy van-e ilyen férfi egyáltalán. Meg, hogy működne-e ez így? Amúgy 18 éves lány vagyok.

2022. aug. 29. 11:05
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
83%

Ez a beteges félelem engem nagyon zavarna, biztosan nem működne így a részemről egy kapcsolat, főleg, hogy ha azt érezném, a másik fél nem is nyitott a megoldásokra (például a fogamzásgátló + óvszer kombóra, vagy óvszer, de nem beleélvezni a nőbe).

Azt meg egyenesen butaságnak tartom, hogy az a kifogás, hogy sok pasi nem élvezi a gumival történő szexet... az is több, mint amit te jelenleg nyújtani szeretnél egy szex mentes kapcsolattal.

2022. aug. 29. 12:07
 22/30 anonim ***** válasza:
63%

Nem lehet.

Nekem nagyon sok kapcsolatom ment rá. Minden férfinak mondtam hogy idő kell stb (még szűz voltam), és mind azt mondta hogy akármeddig vár. Aztán 1 hónap után elkezdtek nyomulni, 3 hónap múlva már érzelmi zsarolásba ment át. Ezt eljátszottam 3x. Az uj barátommal lefeküdtem 3 hónap után, mert akartam is. De utólag lehet változtatnék mert nagxon sok lelki sérülést tud okozni ha valakit szexel zsarolnak. Bármi is az ok.

Szóval nem, ilyen pasit nem fogsz találni, max meleget.

2022. aug. 29. 12:11
 23/30 anonim ***** válasza:
77%
Az ilyen felfogással még nem kell sexelni. Nem rosszbol, teljesen normálisan mondom, hogy még várj vele. Majd változni fog a dolog. A kapcsolatot se eroltesd. Pusztán divatbol nem kell osszejonni senkivel. Majd legyen amikor magad is úgy érzed. Jobb tanácsom nincs. Es mások is csak visszaigazolni fogják.
2022. aug. 29. 12:31
 24/30 A kérdező kommentje:
Privátokra válaszolva: én olyan fiút szeretnék, aki nem csal meg, meg nem k.r félre, aki szeret. De úgy látom, ez túl nagy falat. Lehet, hogyha beleszeretnék én is megkívánnám?! Nem divatból akarok pasit egyébként, hanem mert szeretném, ha egy férfi szeretne.
2022. aug. 29. 12:39
 25/30 anonim ***** válasza:
65%

Működhet - egy aszexuálissal, vagy olyan bigott fickóval aki képes éveket várni hogy majd a nászéjszakán. Minden más esetben a szex felnőttek között a kapcsolat szerves része.

Keress fel egy jó szakembert, mert kőkemény szorongások, komplexusok dolgoznak benned amik megmérgezik az életedet.

2022. aug. 29. 12:39
 26/30 anonim ***** válasza:
26%
írtam, itt is válaszoltam, de nem írsz. Nekem ez működne ;)
2022. aug. 29. 12:41
 27/30 anonim ***** válasza:
31%

Nem viccelek.

Szerintem képezd magad dominává, és találj egy szubmisszív pasit, akinek egyszerűen megtilthatod a behatolós szexet, még pénisz ketrecet is rakhatsz rá, ez komolyan létező BDSM eszköz.

Miközben ő természetesen köteles téged kielégíteni, leginkább orálisan.

2022. aug. 29. 12:49
 28/30 anonim ***** válasza:
0%

Szia. Házasként rég szexmentes életet élek, szívesen lennék a partnered néha egy kis kézimunkára, esetleg oral❤️

37F

2022. aug. 29. 15:59
 29/30 anonim ***** válasza:
32%
28. Akik csak kúrnak, azok nem csodálom hogy így tudnak vélekedni...
2022. aug. 29. 16:02
 30/30 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem,ha beleszeretsz valakibe..ez változni fog majd.

Belül "lángolni" fogsz,annyira kívánod a partneredet.

2022. aug. 30. 08:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!