Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mivel tudnám növeszteni a péniszem természetes úton?
Figyelt kérdés
2022. aug. 29. 09:42
1/11 anonim válasza:
Melegvízű zuhany alatt esetleg nyújtani… de ésszel.
2/11 steven95 válasza:
Nekem 13cm. Nem lesz nagyobb. Se kisebb. Ne kerülgesd az elkerülhetetlent és nézz szembe azzal amid van. Ha úgy érzed hogy akkora mérettel nem vagy jó az ágyban, akkor nem is leszel jó!! - de csak azért mert Te gondolod ezt. Mindig lesz valaki aki negatív értelemben kicsinek fogja gondolni. És akárhányszor gondolád újra végig és hasonlítgatod máséhoz, nem fogod meggyőzni magad hogy ez hű de nagy. Nem nagy, de nem rossz. Ez csak rajtad múlik és nem a potenciális barátnődön aki sosem fogja a benned lévő kételyek miatt elhitetni veled, hogy az neki megfelelő. Hajrá.
26F
4/11 anonim válasza:
Haverom csinált nekem farok növelő masszázst. 2cm nőtt ami látszik is mert az anyajegyem is vele nyúlt
6/11 anonim válasza:
mármint a haverod masszírozta a te farkad?:D
7/11 anonim válasza:
mi is egymásnak csináltunk a koliban növelő masszázst. haveromnak 12centi volt elsőben, 19 lett, mire negyedikesek lettünk. nekem 14 centi volt, és nekem is 19 lett
8/11 steven95 válasza:
#3 Az tök szuper, remélem jól is használod. - #2
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!