Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hogyan lehet természetes...

Mazsidrazsii kérdése:

Hogyan lehet természetes módszerrel szemöldököt növeszteni?

Figyelt kérdés
Már régóta szedem a szemöldököm, nem tudom hogy amit évekig szedtem valaha is visszanőhet-e. Már kb. 1 hónapja nem szedtem azt a részt, de alig nőtt ki pár szál. És én szép természetesen dúsabb szemöldököt szeretnék.

2020. jan. 18. 16:55
 1/1 anonim ***** válasza:

Nekem egyszer egy kozmetikus nagyon durván megcsonkította a szemöldökömet. Majdnem sírva fakadtam, amikor megláttam.

Kereken egy évig nem nyúltam hozzá, - csak persze naponta megrajzoltam magamnak a sok hiányos rész miatt. Hála Istennek, ennyi idő alatt teljesen visszanőtt, csak meg kellett várni.

Vannak olyan részei, amik tényleg rekord idő alatt, mások lassabban nőnek vissza. Nyilván olyan borzas már soha nem lesz, mint 12 évesen, de nem is baj. 😂

Ricinusolajra szokták mondani, hogy segít, bár nekem nincs vele tapasztalatom. Egy próbát megér.

2020. jan. 18. 17:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!