Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha az öcsém beleélvezett a fürdővízbe és én utána megyek fürdeni akkor terhes lehetek?
Figyelt kérdés
2022. aug. 28. 17:29
21/25 anonim válasza:
Én szerintem is a tusolás sokkal jobb
És kevesebb víz kell
Régen amikor mindennapi edzésünk volt uszoda vagy konditerem szinte csak közös zuhanyzókat használtam és mindenem meg tudtam tökéletesen mosni pár perc alatt.
22/25 anonim válasza:
5 "Van gusztusod abba a vízbe beleülni amibe más bele mosta a f*szát meg a szaros seggét Te is igényes lehetsz . Fújj má🤢🤢🤮🤮🤦♀️🤦♀️🤦♀️" Kedves 5-ös! Szoktál nem nyilt vizü strandra járni, uszodába?
23/25 anonim válasza:
Azt a büdös mindenségit, menj oda mosdókagylóhoz, és intézd el cicamosdással a mai tisztálkodást, aztán el kéne magyarázni az öcsinek, hogy széles a világ, ne a fürdővízbe csapja ki a gyíkot. Az frankón meg sem fordult a fejedben, hogy nem fürdesz meg a tesód szószában? Remélem úgy történt a dolog, hogy kijött a fürdőből, és közölte, hogy "apa, anya, nővérke, nem tudom hogy történt, de véletlen kiverődött a f.szom a kádban, bocsi."
24/25 anonim válasza:
Kedves utolsó..szakadok a röhögéstől baszki..😀😀
25/25 anonim válasza:
"véletlenül kiverődött.." ez akkora ..csak nevetek folyamatosan..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!