Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Onlyfans tapasztalatok?
Figyelt kérdés
Van itt olyan lány aki onlyfansezik vagy korábban próbálta? Gobdolkozok hogy belevágok és érdekelne hogy működik. Kérlek csak akkor írj ha van tapasztalatod!2022. aug. 28. 08:56
1/7 anonim válasza:
Ne haragudj, nincs tapasztalatom, de írj, ha mégis megcsinálnád, kiváncsi vagyok. :)
3/7 Lazy Lover válasza:
Nagyon nehéz sok pénzt keresni szerintem ott rengeteg nő akit néztem törölte a fiókját vagy hónapok óta nem volt fent ahoz hogy sok pénzt keress extrát kell nyújtani vagy iszonyat jó nőnek kell lenned
4/7 anonim válasza:
Amit tudok ajánlani, hogy ne egyből ilyen 15-20 dolláros előfizetést kérj, meg csinálj egyéni képeket is kérésre privátban, ne túl drágán. Ha beindul a szekér lehet emelni, de rögtön elsőre sokan így basszák el, hogy egyből 5-10 ezer forintokat kérnek egy pár képes accountért. Csak keveseket fog annyiért érdekelni első körben, inkább a sok kicsi sokra megy és lehet építkezni szép lassan.
5/7 anonim válasza:
Én már fizettem lányoknak többször képekért vagy ilyesmi.
6/7 anonim válasza:
Az sikeres Only-n, akinek alapból nagy a követőtábora TikTok-on, Youtube-on vagy Instán. Egy ismeretlen random csajra a kutya se kíváncsi.
7/7 anonim válasza:
Senki nem fog feliratkozni rád ha nem leszel máshol is aktív. Az onlyfans keresője szinte semmit nem ér, azon nem fog megtalálni senki. Rengeteg lány párhuzamosan redditen is csinálja ugyanazt a tartalmat, mivel ott többszázezer emberhez eljut és közben ott van az OF link a bioban. Ne free profilt csinálj onlyfansen, szinte senki nem fog külön képekért fizetni. Legyen egy erős tartalmú profilod, és mindenképp 10 dollár alatti árral kezdj. Adj kedvezményt pl. az első 10-20 embernek, vagy random csinálj ilyen akciókat. Ezeket mindig hirdesd meg valamilyen más platformon.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!