Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szoktatok a szabadban rizikosa...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szoktatok a szabadban rizikosan maszturbalni?

Figyelt kérdés
Irjatok nyugodtan torteneteket, kivancsi vagyok

2022. aug. 28. 04:31
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
73%
Nem
2022. aug. 28. 09:29
 12/16 anonim ***** válasza:

Egyszer, tavaly. Egy viszonylag népszerű erdei turistaúttól 10-20 méterre a fák között. Volt rizikó hogy meglátnak és ez izgalmasabbá tette :) De nem vettek észre.

19f

2022. szept. 23. 06:52
 13/16 anonim ***** válasza:
Egyszer volt ilyen
2022. szept. 23. 22:21
 14/16 Privát3 válasza:
100%
Nekem is volt hasonló az erdőben többször is. A lebukás nálam is benne volt de pont ez tette izgalmassá :) Engem se vettek észre :) Volt egy olyan alkalom amikor éjszaka az utcán csináltam. Haza tartottam és nyitott ablak alatt halottam hogy egy pár szexel és minden kihallatszott. Nyár volt és meleg. És az ablak alatt csináltam. Izgalmas volt :) 50f
2022. szept. 23. 22:51
 15/16 anonim ***** válasza:
Én többször is masztiztam már erdőben. Van egy olyan erdős rész amerre már nem szokott semmilyen turista útvonal vezetni és a gombázni indulók se mennek arra. Oda szoktam bemenni és keresni valami olyan helyet ami viszonylag takarásban van a növényzet által. Nem szoktam teljesen meztelenre vetkőzni, egy pólót vagy pulcsit azért mindig hagyok magamon. Legtöbbször csak kiverem, de az is izgat ha csak sétálgatok. :D Ijesztő is izgalmas is egyben, illetve picit chilles a természet miatt. A lebukás miatt nem annyira szoktam aggódni, mert direkt mindig olyan helyet keresek ahol minimális az esélye az emberre, de az állatoktól azért félek. 22/F
2022. szept. 28. 11:25
 16/16 anonim ***** válasza:
100%

Én is vertem ki többször már a szabadban, rizikósabb helyeken is. Simán csak erdősebb részeken, volt hogy egyedül, volt hogy haverral közösen. Voltam már áruház próbafülkéjében, ráspricceltem a tükörre. Vonaton is élveztem már el. Panelház liftjében szintén a tükörre. De előfordult már női wc-ben is - ahová egész véletlenül mentem be -, hogy a fülkében rávertem az ajtóra.

27F

2022. okt. 4. 12:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!