Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Csajok! Ti mit reagálnátok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok! Ti mit reagálnátok ha a szabadban meglátnátok egy pasit aki veri a farkát, és pont akkor élvezne el?

Figyelt kérdés

2022. febr. 8. 19:18
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
90%
Gyakoris lányok nem tudom mit, de élőben, aki kicsit komolyabb nő és határozott, az rendőrt hív azok meg szépen előállítják szeméremsértésért.
2022. febr. 8. 19:21
 2/13 anonim ***** válasza:
97%
Messzire szaladnék nem érdekel mit művel magával.
2022. febr. 8. 19:22
 3/13 anonim ***** válasza:
96%
Minél gyorsabban elsietnék
2022. febr. 8. 19:27
 4/13 anonim ***** válasza:
96%
Azonnal odaszaladnának mert pont annak az idegen palinak a farka érdekli, akit abban a pillanatban láttak életében először, gyorsan felnyalnák a földről a spermát, aztán leszopnák, majd rögtön bele is ülnének és hatalmasat élveznek, na ezt akartad látni?
2022. febr. 8. 19:29
 5/13 anonim ***** válasza:
74%
az közszeméremsértés.
2022. febr. 8. 19:53
 6/13 anonim ***** válasza:
49%

Fénykép a telefonnal (bizonyítékként), majd rendőrség értesítése.

SOHA ne hagyd elmenekülni a szatírt!!! Ma lehet csak te látod, de holnap lehet egy gyerek, vagy holnapután lehet egy rokonod, vagy "továbblép" a mutogatásból és erőszakot kísérel meg. Lehet ha elszaladsz akkor emlékezni fog rád és legközelebb direkt vadászik rád és azért támad meg. Ugye nem ezt akarod?

Akkor áll meg a folyamat ha valaki lekapcsolja. A rendőrség diszkréten kezeli a bejelentéseket, a gyanúsított (és annak ügyvédje sem) ismerheti meg az adataidat. Kérd az adataid zárt kezelését (ezt fel fogja ajánlani a vizsgálatvezető alapból is). Értesítsd a rendőrséget ha ilyet látsz, a távolból figyeld meg az elkövetőt (magasság, életkor, ruházat, különös ismertetőjelek stb.) és a távolból kövesd, figyeld hogy a járőrt pontosan célra tudd vezérelni. Beviszik és utána majd a nyomozóknak megmutatod az elkövetési helyszínt.

2022. febr. 8. 20:05
 7/13 anonim ***** válasza:
79%
Hívnám a rendőrseget,elmennék onnan.Akár egy gyerek is meglathatja..meg ugye közszeméremsértés.
2022. febr. 8. 20:23
 8/13 anonim ***** válasza:

Így. A szeméremsértés bűncselekmény, és ez az. 2 évig terjedő szabadságvesztés.

(Nem tévesztendő össze a közerkölcs megsértésével, amely szabálysértés.)

2022. febr. 9. 07:39
 9/13 anonim ***** válasza:
53%

nem mindegy a szituáció. ha valaki elvan csendes magányában, és én épp csak arra mentem, és véletlenül megláttam, nem hivnék rendőrt. én is szexeltem már a dunaparton, persze nem ott ahol emberek járnak, de ha valaki pont arra a partszakaszra jön, pont akkor, akkor meglát minket. mezőn dettó. pedig annyira jó ahogy fekszel a virágok között.

na most a maszturbálás ugyanez. ha felrevonultan csinálja, nem mások orra előtt, nem hivnék rá rendőrt, hanem továbbmennék mintha nem vettem volna észre

2022. febr. 9. 09:37
 10/13 anonim ***** válasza:
53%
#6 aki erdőn-mezőn, másoktól távol maszturbál, az nem biztos hogy szatír, sőt valószínűleg nem az, így megerőszakolni sem fog senkit
2022. febr. 9. 09:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!