Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez igazi, hogy sok kis péniszű srác dönt így?
Figyelt kérdés
Egy haverom mesélte, hogy a mérete miatt nem sikeres így hagyta srácnak is hogy kielégítse őt csak végre legyen szex. Nem is értettem miért mesél el valaki ilyet részegen. Aztán erre egy másik haverom mondta, hogy az ő egyik ismerőse is így volt. Ez jellemző?2022. aug. 27. 10:10
11/14 anonim válasza:
Nem elég még a napi kisf.szu kérdésekből?
12/14 anonim válasza:
5/11 mekkora kamu vagy! Nem létezik, és soha nem is létezett pénisznagyobbító operáció, és semmilyen bogyó, krém stb! Hosszban tudtak kb 1-3 cm-t növelni, a tartó szalagok vágásával, de ezt ma már nem alkalmazzák, vastagítani tudnak saját zsírral, stb, de azok sem tartósak!
1 igazi eü-s vagyok, mellé fogtál!
13/14 anonim válasza:
12, ezen én is megrökönyödtem. :D Hol van ez a klinika, ahol kisfarkú srácok adják át egymásnak a kilincset pénisznagyobbító műtétre?
14/14 anonim válasza:
Aki balhere a csajoknál az legfeljebb alkesz, nőgyűlölő, idegroncs lesz, nem homokosodik be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!