Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gabor49 kérdése:
Az gáz hogy én nem vagyok cigány es megis nagyon vonzodom a ciganycsajokhoz? 50/F
Figyelt kérdés
2022. aug. 27. 06:50
11/18 anonim válasza:
Nem. Nem gáz.
Én se vagyok cigány, és cigány lány a párom🤷♂️😁
12/18 anonim válasza:
Szar vènember, nem jut jobb csak egy putris?
13/18 Senior Séf válasza:
Én is mindig jobban szerettem a kreol, mit a tejfehér bőrű csajokat. Valahogy életrevalóbbak az én szememben.
14/18 anonim válasza:
Kérdező te nem Photoboy Photoboy youtuber vagy aki régen Filmkiller Zolival és Murderrel nyomult? Hiszen Photoboy youtuber volt az aki közel volt már az 50-hez és állandóan mondogatta hogy bejönnek neki a roma lányok.
15/18 anonim válasza:
Inkább verd ki ,ha nem találsz fehér magyar nőt.
16/18 anonim válasza:
Mindenkinek megvan a maga nőideálja, kedvenc nőtípusa, miért ne lehetnének pont a cigányok nálad. Ez még nem lenne gáz egyáltalán. Viszont, ahogy többen írták: hogy 50 évesen ilyen fórumon keresel erre megerősítést, az vagy troll kérdés, vagy provokáció, vagy tényleg nem stimmel nálad valami...
17/18 anonim válasza:
Igen,az a legnagyobb gáz.
Majd jól kifosztanak
18/18 anonim válasza:
Szerinet sincs ezzel semmi baj.
Nekem is bejönnek, de sajnos még nem sikerült velük ismerkedni. Ha normális, és vannak kölcsönös mély érzelmek, és sok más körülmény is rendben van, biztos nem a bőrszín lenne nálam kizáró ok.
40/F
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!