Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Férfiak, miért szerettek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, miért szerettek nyalni és miért nem ?

Figyelt kérdés

27N vagyok.

Sok egyéjszakás kalandom volt életem során s mindig meglep, hogy a férfiak szeretnek nyalni viszonzás nélkül. Én nem orálozok, ezt az elején mindig meg is mondom, s a férfiak mindig azt mondják "Nem gond, én csinálom neked, ha szereted."

A múltkor például húzni próbáltam felfelé a pasi fejét, hogy mostmár elég lesz, mire ő "Nee, még folytatni akarom, imádom nyalni a p++ád."

Oké, az biztos, hogy tisztán van tartva s mindig figyelek rá, hogy kellemes ízű legyen (igen, pasik mondják, hogy kellemes ízű), de barátnőim folyton arról panaszkodnak, hogy olyanokra bukkannak, akik meg undorodnak ettől s nem elégítik ki őket.

Mitől lehet a különbség ?

2022. aug. 26. 23:50
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
0%

Én nyalnálak szívesen, azt is engedném, hogy viszonozd valahogy😉

37F

2022. aug. 27. 07:48
 12/19 anonim ***** válasza:

Szub pasiknál gyakran előfordul, hogy viszonzatlanul szeretnek nyalni. Alárendelődés, szolgálat.

De nem csak szub pasiknál fordul elő. A férfiakat általában nagyon felizgatja a női orgazmus, sokan szeretik a p.nci illatát, ízét stb. Akadnak pasik, akik jobban élvezik, ha ők elégíthetik ki a nőt.

2022. aug. 27. 15:26
 13/19 anonim ***** válasza:
Szeretek nyalni, imádom a puncit. Hogy miért? Talán azért, amiért a babák is mindent a szájukba vesznek. Így lehet a legjobban megvizsgálni valamit. Érezni az ízét, sokkal jobban érezni lehet, mint, ha csak kézzel érnék hozzá. Meg se fordulna a fejemben, hogy ne vegyem a számba is. Ha te is szeretnéd a szopást tudnád. De ezek szerint undorodsz a pénisztől valamilyen szinten, ha nem vennéd a szádba. Én se veszek olyan kaját a számba, ami nekem undi.
2022. aug. 28. 04:19
 14/19 anonim ***** válasza:
Mondjuk ha nem sz.psz, lehetnél akármilyen istennő az ágyban, tuti nem csinálnék veled semmit.
2022. aug. 28. 08:22
 15/19 A kérdező kommentje:

#14- Leszarom :))

Azóta is fényesre nyalják a pinámat többszázan, szóval veled vagy nélküled teljesen mindegy.

2023. jan. 11. 01:01
 16/19 anonim ***** válasza:

Többszázan...

Jó nagy l.tyó lehetsz, kellenél a p.csának🤣🤣🤣

Akin a fél város, meg a János átment már, az számomra nem izgató, inkább taszító

2023. jan. 11. 06:58
 17/19 A kérdező kommentje:

#16 Hiába irigykedsz xDDD

Fényesre nyalnál. Ha megengedném.

2023. jan. 12. 13:36
 18/19 anonim ***** válasza:

Én szeretnék rá engedélyt kérni :)

2023. jan. 12. 17:13
 19/19 anonim ***** válasza:
Nyalogasson téged az ipari áram🤣🤣
2023. jan. 14. 14:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!