Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, miért szerettek nyalni és miért nem ?
27N vagyok.
Sok egyéjszakás kalandom volt életem során s mindig meglep, hogy a férfiak szeretnek nyalni viszonzás nélkül. Én nem orálozok, ezt az elején mindig meg is mondom, s a férfiak mindig azt mondják "Nem gond, én csinálom neked, ha szereted."
A múltkor például húzni próbáltam felfelé a pasi fejét, hogy mostmár elég lesz, mire ő "Nee, még folytatni akarom, imádom nyalni a p++ád."
Oké, az biztos, hogy tisztán van tartva s mindig figyelek rá, hogy kellemes ízű legyen (igen, pasik mondják, hogy kellemes ízű), de barátnőim folyton arról panaszkodnak, hogy olyanokra bukkannak, akik meg undorodnak ettől s nem elégítik ki őket.
Mitől lehet a különbség ?
Én nyalnálak szívesen, azt is engedném, hogy viszonozd valahogy😉
37F
Szub pasiknál gyakran előfordul, hogy viszonzatlanul szeretnek nyalni. Alárendelődés, szolgálat.
De nem csak szub pasiknál fordul elő. A férfiakat általában nagyon felizgatja a női orgazmus, sokan szeretik a p.nci illatát, ízét stb. Akadnak pasik, akik jobban élvezik, ha ők elégíthetik ki a nőt.
#14- Leszarom :))
Azóta is fényesre nyalják a pinámat többszázan, szóval veled vagy nélküled teljesen mindegy.
Többszázan...
Jó nagy l.tyó lehetsz, kellenél a p.csának🤣🤣🤣
Akin a fél város, meg a János átment már, az számomra nem izgató, inkább taszító
#16 Hiába irigykedsz xDDD
Fényesre nyalnál. Ha megengedném.
Én szeretnék rá engedélyt kérni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!