Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak engem izgat fel nagyon a gondolat hogy egy cigánylány a csicskájává tesz?
Figyelt kérdés
2022. aug. 26. 23:23
31/44 anonim válasza:
Nekem is szoktak ilyen gondolataim lenni, ha valaki beszélgetne erről írjon.
32/44 anonim válasza:
"én egy helyes cigánylányt eltudnék képzelni BDSM Dominának."
Külföldön is nagyon sok cigány származású nő dolgozik BDSM dominaként, telibe trafáltad ezt.
33/44 anonim válasza:
És van akinek volt már ilyen élménye? Lányok (ha olvassátok:), ti csináltatok már ilyet?
34/44 anonim válasza:
Itt a cigány asszony a bácsit a csicskájává tette
35/44 anonim válasza:
34. Véletlenül nem tudod ennek a cigány asszonynak az elérhetőségeit? Én is kicsalom a pénzét és elköltöm borra. :D
36/44 anonim válasza:
Sajnos nem tudom :D elvileg valami Erzsi ha jól informálódtam
37/44 anonim válasza:
35-ös! Mit tudnál elképzelni mit műveljen veled Erzsike? :D
38/44 anonim válasza:
37.: Így üthetne rúghatna mint a vidijóba.
Az a baj, hogy amikor beköszönget a kamerának, hogy "na sziasztok" akkor egy kicsit kiesik a szerepbõl.
Ki volt az a mások, akit meg elzavart vízért? Csak nézett a háttérben mélán...
39/44 anonim válasza:
Ezt én sem tudom de a cigány csaj rendesen nyomatta a BDSM ipart a bácsival. Szerintem még a szerepét is túltolta kicsit. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!