Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondolhat rólam a szomszédom, ha "rajtakapott" masztizás közben?
Úgy értem, lehet, hogy áthallatszott, mert tegnap este "kicsit" hangosabb voltam, és elfelejtkeztem róla hogy papírvékonyak a falak. Ma pedig összefutottam a szomszéd sráccal és mintha furán nézegetett volna, de lehet, csak beképzelem, viszont irtó gáznak érzem, az jár a fejemben, hogy biztos lesajnál/kiröhög magában. Mivel én 40-es, eléggé előnytelen külsejű nő vagyok, ezért valószínűnek tartom hogy van ennek létjogosultsága. Mármint a gondolatnak, hogy biztos azért masztizik, mert nem jut neki pasi, és milyen gáz, hogy azért kéne neki a szex...stb.
Szóval arra vagyok kíváncsi, hogy ti így gondolkodnátok hasonló esetben hasonló nőről, vagy nem is foglalkoznátok vele, vagy elképzelhető, hogy egyesek még izgatónak is találják...?
Kérdező lány,nő!
Én szingli pasi vagyok,s pont ilyen,vagy hasonló nőt,nőket keresnék,mint amilyen Te is lehetsz...
Ha áll még a dolog,hogy ismerkedni szeretnél,vagy és szingli vagy,én is rád írhatok?
Nagyon szívesen beszélgetnék,ismerkednék teltebb,ducibb nőkkel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!