Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jól sejtem, hogy erős korreláció van a "nem elégséges" péniszméret és a szakítások/egyedüllét/szüzesség között?
Nekem 15 körül van, de 16 semmiképp nincs. Eddig sosem volt barátnőm, de nem is merek emiatt ismerkedni, mivel még az átlagnál vékonyabb is (11 cm a kerülete).
Lehet más pasiknak is emiatt nincs barátnője (akik hasonló nem elégséges mérettel küzdenek), de lehet olyanok is vannak, akik nagy önbizalommal belefutottak a f***erdőbe és szembejött velük a valóság a csajok igazi preferenciái szemében?
Szerintetek mennyire lehet erős a kapcsolat a kettő között? (nem elégséges péniszméret - társkeresési kudarcok/hiányok)
Kb nekem is 15-16cm, de rengeteget csajoztam.
Volt több kapcsolatom is. Hosszútávú is, egy 6, és egy 10 évig tartó éllettársi viszony, és gondolhatod, hogy ennyi idő után nem a farokméret miatt szakítottunk. Most pedig házasságban élek egy 20 évvel fiatalabb nővel. Gazdag sem vagyok. Igaz, jól keresek, de nem gyűjtöttem vagyont.
Talán az én példám rámutat arra, hogy ugyanolyan farokméret mellett mennyire másképpen lehet alakítani az életet.
Egyrészt, a 15 centi az teljesen átlagos méret.
Másrészt, nem értem, hogyan gondoltad ezt az egészet. Első randin, a kávé előtt valahogy sosem jutott eszembe megkérni a pasit, hogy "figyu, told már le a gatyádat... hoztam vonalzót, ha nincs 16 centi, én léptem".
🤣🤣
7. Azért mert van tartása és nem egy könnyűvérű r*banc? Akkor nálad valahol nagyon nagy bajok vannak!
Szerintem tökre átlagméret és sokan nem ezt nézik. Amint megvan a vonzalom és a kötődés, nincs probléma. :)
Csak képen láttál p.nát,és fogalmad sincs az átlagméretröl.Tehát még arra se vagy képes, hogy tájékozódj.
Nem is lesz nöd mert egy balfa$jancsi vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!