Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Változókorban lévő Hölgyekhez...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Változókorban lévő Hölgyekhez és Hölgyek párjaihoz szólna a kérdésem. Libidó teljes megszűnése a változókorban mennyire jellemző? Teljes szexmentes állapot a változókorban? Visszatérhet e a vágy a változókorban?

Figyelt kérdés
Kereken ötven éves korban lévő egészségesen élő, fiatalos és fitt, jó ,rendezett körülmények között élő gyermektelen pár vagyunk élettársi kapcsolatban. Szeretjük és tiszteljük egymást, kiegyensúlyozottan viták nélkül élünk. Öt éve mióta 45 évesek lettünk nincs köztünk semmilyen szex és intimitás. Párom ezt a változókornak tulajdonítja be. Párom ugyanolyan csinos mint volt egy dekát sem hízott, rendszeresen megjön neki a havi vérzése egyenlőre. Én magam is egy kimondottan jó kondiban lévő egészséges pasas vagyok. Nem csaltam meg a párom de egészséges férfiként pokoli ezt megélni ,hogy hozzá sem érhetsz a párodhoz és ő sem ér hozzád. Milyen tapasztalataitok vannak e téren?

2022. aug. 26. 12:29
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm, de a párterápia kizárt dolog, hogy segítene. Nem is jönne el ilyenre. Ha lenne vágya elmondhatná bármire értsd bármire nyitott lennék részemről a cél elérése érdekében. Magam részéről mindent megpróbáltam. Türelemmel vagyok mert azt megmondta én semmiképpen sem kezdeményezhetek csak ha ő akarja. Ő viszont sosem fogja akarni. Azt is elmondta , hogy tetszem neki ilyen jó kiállású és izmos párja nem sok ötven éves nőnek van de őt az hidegen hagyja. Max az utcán vagyok számára egy dísztárgy akivel nem ciki végigsétálni.
2022. aug. 26. 15:20
 12/16 anonim ***** válasza:

Ez így részéről elég önzőség :/

Sajnálom, de tényleg!

2022. aug. 26. 15:28
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Nekem fura ez az egész dolog. Mint nő(53)túl a változókoron, nekem van igényem a szexre. Én azt gondolom ő nem kíván téged. Az hogy még csak a közelében sem lehetsz az ágyban? Párterápia sem jöhet szóba? Neki így jó és neked? Én arra gondolnék valami történt ami miatt nem akar szexelni. Régebben jól működött köztetek a dolog?
2022. aug. 26. 18:56
 14/16 anonim ***** válasza:
74%

Nálunk is ugyan ez. Másfél éve szinte semmi.Jól szituáltak vagyunk mint ketten.De amikor elkezdem simogatni, semmi válasz.

Neki már 6.éve nincs ciklusa.Pajzsmirigy beteg, hormon és libidó sincs benne.

Keresek szexpartnert mert szex nélkül nem bírom! A tapasztslatom az, hogy nincs olyan hölgy aki ugyan ebben a helyzetben lenne.

Nem akarom elhagyni, mert jól kiegészítjük egymást. Viszont ha slkalmam lesz akkor megteszem amit a testem kíván.Szerintem ez nem megcsalás , mert már csal lakótársak vagyunk úgy èrzem.😪

2022. aug. 26. 19:18
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó 13. válaszoló vagyok. Nekem is van pajzsmirigy problémám. Több mint 6 éve nekem sincs mensim. Tudom nem vagyunk egyformák. Van aki úgy érzi a nőiességét is elveszíti a változó korral. Sokszor lélekben nincs rend. A kérdező párja mintha félne az intimitástól, amikor kettesben vannak.
2022. aug. 26. 19:42
 16/16 anonim ***** válasza:
10-es vagyok. Igen, ezért mondom én is, hogy belül valami nem oké a hölggyel. Biztos, hogy van valami, amit nem tud/akar/mer elmondani.
2022. aug. 31. 13:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!