Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányokra mennyire jellemző az hogy bele mennek egyéjszakás kalandba?
Ez sokkal bonyolultabb, mint hogy valaki bulizik az tuti lefekszik valakivel
Ami engem illet volt már ilyenben részem de nem gyakran
Attól hogy valaki szeret bulizni, még nem biztos hogy minden hétvégén mással kefél.
Ugyanígy: attól hogy valaki visszafogott, otthon ülő, még nem biztos hogy monogám kapcsolatban él.
Nem az határozza meg valaki nemi vágyàt, hogy szeret- eljárni szórakozni
Én imádok emberek között lenni, új arcokat megismerni, táncolni, csavarogni. Ám sosem iszom alkoholt, és nincsenek kalandjaim. Pedig mindenki ezt gondolja rólam.
Van az embereknek csomó betokosodott gondolata másokról, aminek a töredéke sem igaz.
természetesen jellemző, viszont nagyon nehéz első ránézésre eldönteni ki milyen.
Tényleg csak személyes ismerősökből kiindulva, van egy lány akinek szerintem, 20-30 egyéjszakása volt (amiről tudok évekkel ezelőtt) és egyáltalán nem nézted volna ki belőle, de amikor bulizott és minimális érdeklődést mutattak iránta, nem mondott sosem nemet. Irányítani kellett, udvarolni, de sosem küldött el senkit. Volt olyan ismerősöm is, aki eléggé csúnyácska volt és emiatt mindenkivel lefeküdt akivel csak lehetett. Végig ment rajta a fél Campus, a másik fele meg azért nem, mert tényleg csúnyácska volt. Én jóban voltam vele, de még rám is mászott egy éjszaka, úgy kellett leállítanom.
Másik lány, aki nekem nagyon szexi és szimpatikus volt, egy nagyon tökös, belevaló, rocker, fesztiválos, pogózó csaj, sok pasi baráttal, incselkedéssel. Kapcsolatban van már évek óta és én is, de jóban vagyunk és néha sörözünk és már többször éreztem azt, hogy vele félre mehetnék ha akarnék, ő is akarná, és egy ilyen sörözésnél kicsit beszélgettünk a múltról és hát kiderült, hogy ő a mostanival veszítette el és soha még nem volt mással. Én teljesen ledöbbentem, mert azt hittem ő tényleg kitombolta magát rendesen már. Páromról nem is beszélve, azt hiszem nagyon meglepődni sok ember ha kiderülni miket szeret csinálni a jókislány párom...
Szóval lehetetlen belőni, de belemennek, szerintem ha megfelelőek a körülmények, az időzítés, akkor mindenki bele menne. Viszont nagyon sokan nem is próbálkoznak, flörtölnek a lányoknak, szóval hiába megy egy csaj úgy bulizni, hogy ki akarja dugni magát, nagyon kevés udvarlás van már manapság.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!