Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a feleségem nem hajlandó dugni (meg mást sem) már huzamosabb ideje, akkor mit tegyek?
Figyelt kérdés
Rá rántsak, vagy menjek el K hoz?
Ha K, akkor útszéli vagy lakásos?
2022. aug. 25. 18:53
2/20 anonim válasza:
AZért ennek a kérdésnek sincs semmi értelme!!
3/20 anonim válasza:
Fizess az asszonynak , lehet az meghozza a kedvét, ha már a zsírhasad nem . Legalább nem megy messzire a pénzed .
4/20 anonim válasza:
Volt csajom ilyen volt, próbáltam mindent és semmi. Egy gyerekkori barátommal megdumáltuk, hogy jól megdugja, átjött, itattuk sokat, mire ellazult elkezdtem vetkőztetni, tetszet neki. Mikor csak egy bugyi meg a póló volt rajta, a barátom elkedte simogatni, cicit, puncit. A csajom látta, hogy engem nem zavar, levette a pólóját, előkapta a haverom farkát azt le is cummantotta, utána basztak egy isteneset. (Nem néztem, nem érdekelt) Haver felöltözöt azt hazament. 2 évig minden jó volt, azt megint kezdődött… akkor már otthagytam.
5/20 anonim válasza:
4. Kikúrálnád neki az asszonyt? 😂😂😂
6/20 anonim válasza:
5. Önzetlen baráti segítség. Persze!
Ha ezen múlik a boldogságuk… 😇
7/20 anonim válasza:
Azért attol is függ, hogy miért nem hajlando? Mennyi az a huzamosabb idö?
8/20 anonim válasza:
Ezért teremtette Isten a kurvákat. Kurvázz. Ezzel kaptál engedélyt.
9/20 anonim válasza:
Ha van gyerek akkor egy párterapot hívj fel (hátha meg tudja menteni a házasságotokat), ha nincs gyerek akkor meg az ügyvédedet 😅
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!