Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiként lelombozó ha egy nő nyitottan kommunikálja a vágyait?
Figyelt kérdés
Például ha valaki, akivel frissen randizol, de egy ideje nem láttad elmondja, hogy kezd szexuálisan frusztrált lenni, hiányzik hogy veled legyen, stb...2022. aug. 24. 18:31
11/18 A kérdező kommentje:
Így már értem:) köszi
2022. aug. 24. 19:15
12/18 anonim válasza:
Mennyire friss
Néhány nap vagy 2-3hét
Vagy 1-2 hónap
13/18 anonim válasza:
Volt egy csaj és ismerkedés alatt részletezte, hogyan feküdt le xy emberrel. Raszoltam! De már tök részletesen mesélte hogy szopta meg ilyenek. Nagyon de nagy lelombozo volt... Es ami durva hogy sokat beszelt hogy milyen jok voltak a szex neki bla bla bla... Gyomrom forgott.
14/18 anonim válasza:
13 de azért titkon te is egy ilyen r.bancot kurogatnál
15/18 A kérdező kommentje:
12-es körülbelül másfél hónapos
13-es szerintem ez megintcsak nem annyira kapcsolódik ide, ez egy elég különböző szituáció és kicsit furcsa nekem ezt a kettőt összemosni, de sajnálom, hogy volt egy ilyen negatív élményed
2022. aug. 24. 19:31
16/18 anonim válasza:
Tapasztalatom, hogy a pasiknak bejön, ha a nő is ki meri fejezni szóban a vágyait, vonzalmát, de ennek nem friss randiidőszakban van ott a helye.
17/18 anonim válasza:
Szerintem nincs ebben semmi,főleg,a voltatok már együtt.Nekem fura lenne,ha a férfi skivel vsgyok sértőnek venné.Igaz,nem mindenki bírja elviselni,ha egy nő tudja mit akar az ágyban.Én simán mondtsm,jogy jó lenne lefeküdni,kényrztetném,stb...
18/18 anonim válasza:
Nem igazándiból pont hogy vonzó, van egy lány aki kb. az első találkozásunktól kezdődően sok dolgot megosztott már velem, többszörösen beszélt az belsőbb érzéseiről is, meg olyan dolgokról amiket a legtöbb ember csak azután oszt meg valakivel miután már régóta ismerik az illetőt. Nincs olyan lány akivel ilyen jól kijöttem volna, elég vonzónak is tartom.
Egy a bibi csupán
Hogy a lányokat szereti...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!