Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Legtöbb csaj volt már 17-18 centis pénisszel?
Figyelt kérdés
2022. aug. 24. 16:01
1/9 anonim válasza:
Szerintem a legtöbb csaj nem jár vonalzóval úgyhogy nem tudja ezt megválaszolnj
2/9 anonim válasza:
A legtöbb csaj nem. Nem is tudják mi a jó! Míg egyszer ki nem próbálják... 😄
3/9 anonim válasza:
Lehet igen, de mint az #1-es is írta nem szokták méregetni. Egyébként az átlag 15 körül van, szerinted azt a +2 cm-t azonnal látják vagy mi? 😂
4/9 anonim válasza:
Szemmértékre nehéz eldönteni hogy 16 vagy 18 centi a pénisz
5/9 anonim válasza:
Szerintem a legtöbb csajnak fogalma sincs, mekkora farkú pasival szexel. Elhiszi, amit mond a férfi a méreteiről. Én is csak azért tudom, hogy nem voltam 15 cm-nél méretesebb farkú pasival, mert egyszer az egyik páromét lemértük, így tudok mihez viszonyítani. Szóval 5-ből egyiké sem volt átlag feletti. Mondjuk engem ez nem zavart sosem.
N40
6/9 anonim válasza:
Attól függ mennyi baràtja volt..ha sok akkor nagyobb az esélye igen..
7/9 anonim válasza:
nekem 15 centi volt a legkisebb és 21 centi a legnagyobb. többiek nagyrészt 16-17 centivel rendelkeztek. azért lehet látni a különbséget.
23/N
8/9 anonim válasza:
#7 de nem csak látni lehetett hanem érezni is a különbséget 😏🤣
9/9 anonim válasza:
Ritkább a 17-18 cm farok, mint az olyan csaj, akinek ekkora lenne az ideális.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!