Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igaz, hogy vannak olyan kategóriájú nők, akiknél
törvényszerűség, hogy 17/4,5 alatti pénisszel
egyszerűen már semmi esélyed?
Egyszerűen képtelen vagyok elhinni, hogy ilyen nőket nemhogy ki tudnám elégíteni a 15/3,5-ös pö***mmel, de mégcsak azt elérni, hogy ne koptasson le, amikor szembesül a méretemmel.
Szerintem az ilyen nők már alapból olyanok anatómiailag, hogy egy 17-18/átlagosan vastag pénisznél kisebb p*cs egyszerűen kicsúszna belőlük, mert genetikailag annyira nagy minden méretűk (mell, popsi, haj, formás test), hogy egyszerűen csak nagy méretű pasit tudnak csak a testük befogadni.
Vagy tudtok ellenpéldát mondani? (Bombasztikus érett testű nő élvezi a kisebb péniszt)
Már megbocsáss, de az utolsó kép hátterében ott van, hogy 19,9...
Hol???
De Hollll???? 17 az??? :DDD
2022. jan. 30. 12:08
2/18 anonim válasza:
Ez hulyeseg... Xd 3. Komoly nagyon
2022. jan. 30. 12:47
3/18 anonim válasza:
"Szerintem az ilyen nők már alapból olyanok anatómiailag, hogy egy 17-18/átlagosan vastag pénisznél kisebb p*cs egyszerűen kicsúszna belőlük, mert genetikailag annyira nagy minden méretűk (mell, popsi, haj, formás test), hogy egyszerűen csak nagy méretű pasit tudnak csak a testük befogadni."
Ilyenkor tényleg nem tudom, hogy sírjak vagy nevessek azon a tényen, hogy a férfiak gyártanak előszeretettel viccet a fatengelyes női logikáról.
2022. jan. 30. 12:51
4/18 anonim válasza:
Az a baj hogy nemelyik komolyan is gondolja...
2022. jan. 30. 12:56
5/18 anonim válasza:
Sose fogjátok megérteni, hogy a külső, szemszín, hajszín, magasság, alkat, horoszkóp stb nem határozza meg, hogy mekkora a méret igénye valakinek.
2022. jan. 30. 12:57
6/18 anonim válasza:
Ránézésre egyetlen nőről sem lehet megmondani hogy milyen a kapacitása odalent. Voltam már olyan csajjal hogy kb. 175 cm magas volt, akkora mellekkel mint a fejed, nagy formás seggel. A 16/4-es farkamat úgy szorította mint a satu. Meg nyilván vannak olyan nők akiknek jobb a nagyobb méret mert tágabbak. Meg vannak akiknek rövidebb a hüvelyük, ők meg a rövidebb farkakkal kompatibilisek,az ilyen farkak tulajdonosával tudnak önfeledten, vadul szexelni. De ez úgyis csak élesben derül ki. Ha passzoltok akkor minden okés, ha nagyon nem akkor elválnak útjaitok.
2022. jan. 30. 13:06
7/18 anonim válasza:
Meg kernek egy holgyet h magyarazza el a huvely alap meretet es hogy tagul...
2022. jan. 30. 13:12
8/18 anonim válasza:
Vannak ilyen nők, akik a nagyít szeretik és igen, akiket mutattál azok tipikusan ilyenek, akiknek minimum a 17-18 fölötti méretek a kielegitiek. Nekem van ezzel kapcsolatban egy kifejlesztett képességem, amit a csúcsra járattam/fejlesztettem és 98-99%-os pontossággal eltudom találni, hogy egy nőnek mekkora fsz kell.
2022. jan. 30. 13:18
9/18 anonim válasza:
#7, annyiszor, de annyiszor le lett már írva ez, de a farokkomplexusos kisfiúknak ( mert aki a farok méretével van elfoglalva, lehet akár 40+ éves akkor is kisfiú ) nem jut az a borsónyi agyukig.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!