Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A felesegem elkuldene kur*azni ?
Szoval mar egy ideje fuzom az analrol es azota sem adja be a derekat, de azt mondta hogy ha annyira akarom mennjunk el egy kur*ahoz… de csak se*gbe csinalhatom o is ott lenne.
Csinalnatok ilyet ?
En vele szeretnem de o nem engedi.
Régebben én is sokszor előhozakodtam a feleségemnél az análszex témájával.
A válasz az volt többnyire, hogy majd ha az én seggembe is dugunk valamit
akkor ő is újragondolja. A vége az lett, hogy vettünk egy
prosztatamasszírozót, amit ő dughatott fel nekem, és így juttatott
el a csúcsra. Heteró létemre élveztem a dolgot. Ezután a feleségem is
belement. És azóta többször is választottuk már a szex ezen formáját.
Ez nem elfogadás kérdése kell, hogy legyen, hanem alap, hogy mind két fél szexuális vágya teljesüljön, ez lehet:
1. kompromisszum (mind két fél enged és lesz egy közös pont amit már mindketten megcsinálnak, pl. egy finom anál, vagy csak az egyik fél enged),
2. egyik fél sem enged a szexuális vágyból, de hogy mind két fél szexuális vágya teljesüljön, bevonnak egy harmadik felet (kurvát, szeretőt, swinger, stb.),
3. Válás és keres mindkettő magának olyan partnert amivel az első két pont teljesül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!