Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet otthon gyakorolni mélytorok technikákat?
Kedves kérdező!
Bátran írj én szívesen, felvilágosítalak a témáról!
Ha bárkinek lenne kérdése mert bizonytalan, vagy ijesztőnek tartja elsőre de még is izgatja, az írjon bizalommal.
Egy kicsit több mint húsz éve a bdsm világában élő domináns, fetisiszta, szadista férfi.
Lehet. Én azt javaslom szerezz be egy ilyet:
Ez nem túlzóan vastag, könnyen hajlik, és kellően hosszú hogy meg tudd fogni pl. ha hirtelen ki kell húzni, mert öklendezel.
Próbáld szép lassan, kis időkre, egyre mélyebbre tolni (legyen elég nyálas hogy könnyebben csússzon) és ha érzed, hogy nem megy tovább akkor azon a ponton próbáld minél tovább benntartani. És fokozatosan lehet utána mélyebbre és hosszabb időkre bent tartani. De mire az öklendezési reflex elmúlik vagy legalább csökken az sok idő. Viszont megéri, utána sokkal jobban fog menni élesben is, ha valamiért arra kerülne sor.
Kérdező, nem olvastam mit írtál!
Ne pazarold az időd! Ha nem neten keresel mélytorkozáshoz partnert, akkor ne érdeklődj a méretem iránt!
Domináns 40 es férfi vagyok 17/5 középen vastagabb egy kicsit amit mélytoroknál szeretnek a lányok!
Ha komolyan érdekel, akkor beszéljünk!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!