Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A ducibb nőknél az alma vagy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A ducibb nőknél az alma vagy a körte típusúak népszerűbbek a férfiak körében?

Figyelt kérdés
Az alma típusnál inkább a hasra hízik az illető, körténél meg combra és fenékre. Nekem speciel a nagy poci nagyon izgató, imádom simogatni, puszilgatni. 😁 A nagy fenék, vastag combok is tetszenek, de azok annyira nem kirívóan. Ti mit szerettek leginkább fogni a teltebb hölgyeken?

2022. aug. 24. 11:45
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

9. Én nem vagyok duci, de oké :DDDDDDD

Biztos telefonon/számítógépen keresztül látsz és jós is vagy. 🥹🥹😘

2022. aug. 25. 14:19
 12/16 anonim ***** válasza:
91%
Ne csodálkozz, hogy ha nem a kérdésre válaszolsz, hanem csak szemétkedsz, akkor töltik a kommentedet. De mivel ez nálad a szint, nem csoda, hogy ezt sem fogod fel.
2022. aug. 26. 10:21
 13/16 anonim ***** válasza:
94%

Nekem inkább körte alkatom van, de azért has is van bőven, csak széles a csípőm, fenekem.

Ha valakinek szimpatikus, esetleg írhat is... :D

33N

2022. aug. 26. 10:22
 14/16 anonim válasza:
91%
Nekem inkább körte, de poci is legyen azért. :-) De a leginkább a vastag combok vonzanak.
2022. aug. 26. 11:08
 15/16 anonim ***** válasza:
19. 12,14 én vagyok. A kérdőjelet nem értés miatt írtam, de az,hogy megvédtem másokat, az had ne legyen már baj. Nem sértetten meg és nem írtam semmi olyat. Szimplán nem okos az, aki szitkozódott. De ezt látom te is megértetted.
2022. aug. 26. 16:31
 16/16 anonim ***** válasza:
nekem a sárkánygyümölcs forma tetszik
2022. szept. 11. 23:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!