Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk ! Ti kitörölnétek egy rövid , kapcsolatnak nem nevezhető időszakban , lánytól kapott szexi fotókat , ha utólag megkér titeket , hogy törőljétek ki ha még magatokról nem tettétek meg ?
Figyelt kérdés
2022. aug. 24. 00:24
11/18 anonim válasza:
Mivel ez egy anonim oldal, így lehetek őszinte. Nos tegyük fel, ha magamtól nem töröltem volna, akkor nyilván meg akartam tartani valamiért. Az, hogy neki fontos lenne, azt meg pont leszarnám. Ha már egyszer elküldte nekem akkor az az enyém. De neki azt mondanám, hogy persze kitöröltem, ne mondja, hogy genyó vagyok.
12/18 anonim válasza:
Nekem majd csak az összes exemről volt képem! De mindet kitöröltem! Ami volt elmúlt alapon!
13/18 anonim válasza:
Ha én is küldtem neki, akkor nem törölném ki, mert úgy nem tud zsarolni. A nők sok mindenre képesek.
14/18 anonim válasza:
Ha felvetődött benned ez a kérdés, akkor valószínűleg érzed, nem törli ki. De ha nem is törli, ne mutassa senkinek, legközelebb meg elöbb gondolkozol , aztán küldesz képet a paliknak .
15/18 anonim válasza:
Ha megkérted rá, ki kellene , hogy törölje.
16/18 anonim válasza:
Nagy, felnőtt, okos lány. Ne szóljon bele senki, mit csinál... aztán meg jaj, "megint elbénáztam valamit".
Igen, elbénáztad! :)
17/18 anonim válasza:
Van amúgy is képgyűjteményem , sosem tudja meg senki h melyikhez lehetett közöm :)
18/18 anonim válasza:
Mindenféle intim képet kitörlök arról, akivel már nem vagyok együtt. Minek tartogassam? Csak annál nehezebben tudnám elengedni. Amúgy meg gáz is lenne szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!