Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok ha pasitok enyhe Bi...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok ha pasitok enyhe Bi lenne ez utólag derülne ki vágynátok bármi plusz élményre amit meg akarnátok élni szexuálisan ?

Figyelt kérdés

2022. jún. 11. 10:42
 1/7 anonim ***** válasza:
34%
En speciel megundorodtam a barátomtol mikor ezt megtudtam es kidobtam
2022. jún. 11. 11:16
 2/7 anonim ***** válasza:
69%

Nem szeretted őt eléggé.

Jobban járt a srác, hogy így alakult, mert előbb-utóbb úgyis kidobtad volna az első nehézségnél.

Gondolom nem csalt meg, csak bizalmat kaptál tőle, hogy elmondta.

Én emiatt sosem válnék el a feleségemtől, mert szeretem, és elfogadom őt.

2022. jún. 11. 11:22
 3/7 anonim ***** válasza:
15%

2.ne haragudj de ha egy pasi azt kéri nyulkáljak a s.ggébe bennem.mindent összetör egy pillanat alatt.

Es de addig szerettem őt.

2022. jún. 11. 11:37
 4/7 anonim ***** válasza:
84%

Nem vagyunk egyformák

Én bármi olyat megtennék a feleségem öröméért, ami nem okoz maradandó dolgokat

Szeretem őt, és azért vagyunk együtt, mert egymástól akarunk megkapni mindent, amire csak vágyunk

Én örülök neki,hogy olyan dolgokat oszt meg velem a párom, ami mindenki más felé hétpecsétes titok.

2022. jún. 11. 11:51
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
4 A feleségedröl beszélsz, vagyis feltételezhetöen f vagy (Esetleg rosszul értem?). Ha nem vennéd észre, a kérdés lányokhoz szol!
2022. jún. 11. 12:34
 6/7 anonim ***** válasza:
4 egyes ferfiak más pasikkal is megd.gatnák a nőiket is. Hagyjuk már azt hogy ki szeret itt kit valojában.
2022. jún. 11. 13:14
 7/7 anonim ***** válasza:

Sehol nem látom a kérdésben egy harmadik személy felvetését konkrétan, bár bele lehet gondolni. Én viszont nem írtam ilyesmiről. A két emberről volt szó a kapcsolaton belül. Az #1 válaszoló sem írt semmi olyasmit, hogy a barátja harmadik személyt akarna bevonni. Én legalábbis úgy értelmeztem, hogy annyit akart, hogy a barátnő megujjazza.

Én pedig tartom magam ahhoz, hogy szeretem annyira a feleségem, hogy segítek neki abban, hogy kiélje a vágyait.

Elnézést kérek a kérdezőtől, hogy férfi létemre hozzászóltam a témához.

2022. jún. 11. 14:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!