Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan veszitsem el a szuzessemem ha minden ferfi csak egy ejszakara akarna?
Figyelt kérdés
Rendes kapcsolatban szeretnem ha megtortenne de el se hivnak rendes randira csak szexet akarnak igy nem merem eroltetni a dolgot...2022. aug. 23. 16:30
11/24 anonim válasza:
valamit mostmár csinálj máshogy, mert nem olyan hosszú az élet, hogy minden ideálisan történjen majd
12/24 anonim válasza:
járj könyvtárba, táncházba, tanfolyamokra, hátha ott lesz valami normálisabb pasi
14/24 anonim válasza:
Keres egy hosszabb szexkapcsolatot ...
15/24 anonim válasza:
Egy randi csütörtökön? ;) A többi alakul vagy erre... vagy arra...
16/24 anonim válasza:
Talán más környezetben kellene ismerkedned mint ahol/ahogy eddig tetted!
17/24 anonim válasza:
Milyen korú pasikkal próbálkoztál eddig?
18/24 anonim válasza:
Szerintem ne is az legyen a célod, hogy elveszítsd a szüzességed, hanem várd meg amíg nem jön egy olyan férfi aki összekötné az életét veled és miután ez megtörtént csak utána legyen meg az első és mással ne is történjék hasonló. Addig örülj amíg megvan a szüzességed, mert ha elveszted akkor az örökre elveszett és ne is azzal hívd fel a figyelmet magadra, hogy kirívóan öltözködsz, hanem öltözködj úgy ahogy az egy nőhöz illik divatosan csinosan, de nem kell se dekoltázs villantás, se köldök, se fenék villantás. Inkább csábíts, de úgy, hogy ne te csábulj, ne add magad könnyedén és bolonduljanak beléd, de úgy, hogy csak egyetlen szerencsés legyen aki megkap téged és az a személy az legyen aki örökre megkap téged.
19/24 anonim válasza:
ja, örökre elveszett, hát voltam egy harminc éves lánnyal, ő már őszült, amikor elvesztette, örökre a szüzességét! Hú de jól járt!
20/24 anonim válasza:
30 évesen nem volt még kapcsolatod? Vagy csak egyikben sem érezted úgy hogy megtennéd? Szerintem légy nyitottabb, ismerkedj internete, élőben stb.
Egyébként meg ez a szüzesség téma nem olyan nagy dolog...Ha csak alkalmi partnerrel veszted el az is lehet jó, mert úgy se lesz semmi jelentősége. Én pl 15 évesen vesztettem el kb 2 hét járás után, de máig nem bántam meg. Így alakult. :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!