Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A nőknek miért fáj mindíg a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nőknek miért fáj mindíg a fejük,ha szexelni kéne?

Figyelt kérdés
Mindíg van kifogás.De mi a baj?Nem élvezik?

2022. aug. 23. 16:00
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%
#10 Butaság.
2022. aug. 23. 16:44
 12/22 anonim ***** válasza:
10%
Igazság. Orgazmus nélkül megjátsszák hogy élvezik hogy a férfiak 3 perc alatt elmennek bennük… kössz inkább kihagyom ezt nőként
2022. aug. 23. 16:47
 13/22 anonim ***** válasza:
100%
#12 Nő vagyok, élvezem. Ha te nem élvezed, akkor az egyéni dolog (aszexualitás, pl) de nem igaz, hogy a nők általánosságban nem élvezik.
2022. aug. 23. 16:49
 14/22 anonim ***** válasza:
12%
Mert a legtöbb pasi a szexet csak ürítésre használja. A nőknek ilyen fizikai szükséglete nincs. A pár perces menetet nem bizony, nem élvezzük. Hogy is élvezhetnénk ha fel se izgulok mire a másik elmegy. Ahhoz hogy élvezetes legyen a szex ahhoz idő, érzelmek és lelki kapocs kell. Ez az amit a férfiak nem adnak meg. Mi meg feladjuk és sokan éveket vannak úgy párkapcsolatbam hkgy orgazmusuk se volt soha
2022. aug. 23. 16:55
 15/22 anonim ***** válasza:
7%

Mikor nem akarnak, akkor mondják, persze csak a sok pacsernaaak. De a báttyának még nem mondták, főleg hogy 90%-ban ők írnak , hogy menjek dugni, nem én, nekik érdekes sose fáj, valamit jól kell csinálni ehhez.

24f

8x bajnok

2022. aug. 23. 17:30
 16/22 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom, másoknak miért, nekem sose fáj, imádom és élvezem a szex minden formáját. Olyan volt, hogy a volt páromnak fájt, de nem kifogásként, sajna, akkor a masszíroztam is neki, hogy jobb legyen.

Szeretem a többmenetes szexet is.

N

2022. aug. 23. 17:46
 17/22 anonim ***** válasza:
29%

Amikor fáj a fejem, akkor a sötétben fekszem, nyöszörgök és gyakorlatilag élni nincs kedvem, szóval elég látványos, nem holmi kifogás. :(

Olyankor nincs szex, de egyébként bármikor elkaphat a barátom.

2022. aug. 23. 21:33
 18/22 anonim ***** válasza:
0%

13, élvezheted ahogy akarod, a férfiaknak akkor is 1000x jobb lesz

Nem véletlenül szexmanias az összes férfi

Meg biztos orgszmusod is volt mindig, nem? Hogyne

2022. aug. 24. 10:16
 19/22 anonim ***** válasza:
82%

12. Neked még nem lehetett normális párod.. a hülye exeimnel is volt orgazmusom, kettő és hüvelyi is, viszont nem kaptam orált.

Mostani párommal az előjátékban van orál, először én kényeztetem utána ő engem és felkészít. (Nekem mindenképp kell, hogy elférjen a nagy mérete.)

Általában szájjal és kézzel is kenyeztet. Én nem vagyok olyan jó hogy ennyitől elmenjek, ezért legalább egy 20-30p kell. Változatosan, ő is van felül és én is. Amikor elmentem, utána szokott elmenni ő. Vagy úgy, hogy hátul van, vagy úgy hogy én kényeztetem szájjal és kézzel, esetlegesen ő kézzel, ha annyira közel van. Bár tudom hogy nekem is van hova fejlődni és neki is, én mindenképp tovább fogom magam képezni hogy mégjobb legyen. :) (Gésa golyó, squirt. Bár a második inkább "álom".)

Kérdező! Nyilván nem vagy az esete, azért mondja ezt. A nők burkoltan szoktak beszélni sok helyzetben, így ezért született ez a mondás is. A normális fejfájás még nem játék, bár egy mokkáskanál sóval orvosolható, ha nem migrénes.

2022. aug. 25. 09:18
 20/22 anonim ***** válasza:
77%

12 és 18!

Még annyit fűznék hozzá. Nincsen semmi baj a hozzáállásoddal. Keress egy aszexuális férfit és akkor nem lesz ilyen problémád. Szerintem neked nem való így kapcsolat, de ha nagyon akarsz valakit, megoldás lehet. Nem fog kielégíteni, de neked sem kell őt. Senki nem fog pisztolyt tartani a fejedhez. :)

Egyébként hány éves vagy?

2022. aug. 25. 09:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!