Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nőknek miért fáj mindíg a fejük,ha szexelni kéne?
Mikor nem akarnak, akkor mondják, persze csak a sok pacsernaaak. De a báttyának még nem mondták, főleg hogy 90%-ban ők írnak , hogy menjek dugni, nem én, nekik érdekes sose fáj, valamit jól kell csinálni ehhez.
24f
8x bajnok
Nem tudom, másoknak miért, nekem sose fáj, imádom és élvezem a szex minden formáját. Olyan volt, hogy a volt páromnak fájt, de nem kifogásként, sajna, akkor a masszíroztam is neki, hogy jobb legyen.
Szeretem a többmenetes szexet is.
N
Amikor fáj a fejem, akkor a sötétben fekszem, nyöszörgök és gyakorlatilag élni nincs kedvem, szóval elég látványos, nem holmi kifogás. :(
Olyankor nincs szex, de egyébként bármikor elkaphat a barátom.
13, élvezheted ahogy akarod, a férfiaknak akkor is 1000x jobb lesz
Nem véletlenül szexmanias az összes férfi
Meg biztos orgszmusod is volt mindig, nem? Hogyne
12. Neked még nem lehetett normális párod.. a hülye exeimnel is volt orgazmusom, kettő és hüvelyi is, viszont nem kaptam orált.
Mostani párommal az előjátékban van orál, először én kényeztetem utána ő engem és felkészít. (Nekem mindenképp kell, hogy elférjen a nagy mérete.)
Általában szájjal és kézzel is kenyeztet. Én nem vagyok olyan jó hogy ennyitől elmenjek, ezért legalább egy 20-30p kell. Változatosan, ő is van felül és én is. Amikor elmentem, utána szokott elmenni ő. Vagy úgy, hogy hátul van, vagy úgy hogy én kényeztetem szájjal és kézzel, esetlegesen ő kézzel, ha annyira közel van. Bár tudom hogy nekem is van hova fejlődni és neki is, én mindenképp tovább fogom magam képezni hogy mégjobb legyen. :) (Gésa golyó, squirt. Bár a második inkább "álom".)
Kérdező! Nyilván nem vagy az esete, azért mondja ezt. A nők burkoltan szoktak beszélni sok helyzetben, így ezért született ez a mondás is. A normális fejfájás még nem játék, bár egy mokkáskanál sóval orvosolható, ha nem migrénes.
12 és 18!
Még annyit fűznék hozzá. Nincsen semmi baj a hozzáállásoddal. Keress egy aszexuális férfit és akkor nem lesz ilyen problémád. Szerintem neked nem való így kapcsolat, de ha nagyon akarsz valakit, megoldás lehet. Nem fog kielégíteni, de neked sem kell őt. Senki nem fog pisztolyt tartani a fejedhez. :)
Egyébként hány éves vagy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!