Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
30 év körül már ennyire mindegy a nőknek, hogy kivel szexelnek?
Nem sok lány barátom van (pár) de ilyeneken én kicsit ki vagyok akadva...
Egyik (29) panaszkodik, hogy konditeremben dumált egy sráccal, bejelölték egymást és fel akarja hívni magához szexelni de nem jön, egy találkozás után... Szoktunk iszogatni van h nála vagyok sokáig, mondja h aludjak nála de lelépek
Másik (30) házas férfival kefélget úgy, hogy a csávónak mellette van még egy másik csaja is, ha nála vagyok direkt kihívóan viselkedik ha csak ketten vagyunk, úgy hogy kerülöm is vele hogy ketten legyünk csak otthon.
3. 29 éves Neki ha nincs kapcsolat azt mondja szexkapcsolat akad mindig meg dugna velem stb ilyeneket mond
4. 34 éves alakulóban van kapcsolata de 2 vasat tart a tűzben de azért az alakuló kapcsolata ezekről nem tud...
Ez lenne a normális? Vagy én vagyok ilyen túl prűd 30 évesen?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!