Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők Őszintén Mit szerettek egy Férfiban ? Mit utáltok egy Férfiban ?
Ez lehet külső és belső tulajdonság.
Vagy hozzáállás a dolgokhoz .
Úgy összeségében a Férfiakban
Most itt nem a Párodra vagy Partneredre gondolok
Mint Férfi nemben
A kérdés egyszerű . Te komplikálod túl
Fordított kérdésben volt olyan férfi nem egy aki összefüggő kérek mondatokat tudott írni értelmesen .
Nehogy már egy Nőnek nem megy ez esküszöm Nőként szégyellem hogy egy Női társam nem tud megfogalmazni pár mondatot hanem még túl komplikálja .
Tehát mi a fontos egy férfiban ahhoz, hogy komolyabban érdekeljen? Mert ha igen, akkor az én "listám":
Belsőleg, nem fontossági sorrendben: Humor, optimizmus, őszinteség, intelligencia (érzelmi is), kedvesség (ez utóbbi nekem magában foglalja az udvariasságot, figyelmességet, empátiát), lazaság.
Külsőleg, szintén nem fontossági sorrendben: megnyerő, pozitív kisugárzás, helyes (számomra tetsző) arc mosolygós szemekkel, lehetőleg sportos (de minimum normál) testalkat. Nem kis előny, ha szépek a kezei és a farka, meg széles a válla :D
Hozzáállás a dolgokhoz: egészségtudatos életmód, magas libidó, na meg tudjon elviselni ha néha idegesítő vagyok, lehetőleg ne csak azért, hogy megdughasson :D
Aztán mielőtt bárki azzal jönne, hogy milyen magas elvárásaim vannak, egyrészt ezeket én magam is egész jól hozom, másrészt ezek többsége, főleg a belső terén valójában alap kellene, hogy legyen, harmadrészt semmi nincs kőbe vésve, ez egy fiktív válasz egy fiktív kérdésre.
Nem szeretnék általánosítani, mert se a rossz dolgok, se a jó dolgok nem igazak minden férfire. De hát ha csak így fogadod el a válaszokat...
Nem szeretem, hogy sok közöttük a szexista barom. Illetve azok, akik nem hajlandóak beismerni, hogy férfiként nagyon sok dologban előnyük van egy nővel szemben, pl a fizikai erejük, vagy ha elviccelik azt, ha egy nő nem mer éjszaka egy bizonyos környéken sétálni, stb.
Szeretem az udvarius, kedves, értelmeseket.
Ne haragudj, de nem tudok általánosan írni, hogy ezeket szeretem és ezeket utálom minden férfiban, mert ezek nem igazak minden férfira.
LoL
Nekem is magas h mit nem lehet érteni ezen a kérdésen! A pasik tényleg értették a rájuk vonatkozó kérdést.
Kivétel persze a 8.hozzászoló.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!