Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Férfiak Őszintén Mit szerett...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak Őszintén Mit szerettek egy Nőben ? Mit utáltok egy Nőben ?

Figyelt kérdés

Ez lehet külső és belső tulajdonság .

Esetleg hozzáállása dolgokhoz .stb

2022. aug. 23. 12:03
 1/9 anonim ***** válasza:
17%

A nők kb. 90%-ában úgy igazán nem szeretek semmit, mert teljesen érzelmi alapon döntenek, nekem meg a borsódzik a hátam az ilyen hozzáállástól, mivel machiavellistaként a hideg, logikus gondolkodást tartom szem előtt.

Ettől függetlenül szívesen töltök a nőkkel időt, jó velük beszélgetni, megismerni más álláspontokat, élvezetes velük a szex, de kb. ennyi. Komoly kapcsolatot nem akarok, és a hízelgéseik bár jól esnek nekem, de nem váltanak ki belőlem komolyabb érzelmeket.

2022. aug. 23. 12:08
 2/9 anonim ***** válasza:
53%

szeretjük a puncit és a melleket

utáljuk, hogy ezért beszélgetni kell velük

2022. aug. 23. 12:11
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Amit szeretek:

külsőleg: hosszú haj, szép mosoly egészséges fogakkal, szemei, ha összképnek kijön belőlük egy bájos tekintet, ami tud vadítóvá is alakulni, testalkatnál lényeg, hogy ne legyen se túl sovány, se túlságosan elhízott, mell/fenék esetében ugyanez, ne legyen lapos, de túl nagy se, tehát arany középút.

belsőleg: humor, intelligencia, kedvesség, sokoldalúság, őszinteség, empátia, egészséges önértékelés

Amit utálok:

külsőleg: ha csúnyák a fogai (itt nem apró hibákra, vagy 1-2 hiányzó fogra értem, hanem ha nagyon sárga, összevissza áll, tehát durván csúnya), ha olyan semmilyen az arca, nem tud játszani a mimikával, ha csont és bőr/nagyon elhízott, ha szó szerint lapos elől-hátul.

belsőleg: torz önértékelés, túlérzékenység miatti sértődékenység, empátia hiánya, karót nyelt humortalan személyiség, túlzott zárkózottság, beteges féltékenység, birtoklási vágy és túlzottan nyomulás.

2022. aug. 23. 12:13
 4/9 anonim ***** válasza:
70%
Mit szeretek egy nőben: magamat ;)
2022. aug. 23. 12:15
 5/9 anonim ***** válasza:
55%
Szeretem: külsőre: magas, átlagos testalkat, vagy vékony, szép-ápolt láb. Belső: domináns, de tud nyugis is lenni.
2022. aug. 23. 12:17
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

A mosolyukat,a titokzatosságukat,a testüket.Azokat akik tudnak nőként viselkedni,nem közönségesek.

Nem szeretem amelyik hisztis,féltékeny,esetleg hűtlen,vagy visszaél azzal,hogy ő nő.

2022. aug. 23. 12:19
 7/9 anonim ***** válasza:
80%

Szeretem amikor össze lehet bújni velük, nomeg a szex.

Nem szeretem: hiszti, logikátlan gondolkodás érzelmi alapon. Trehányság "női módra"

2022. aug. 23. 12:51
 8/9 anonim ***** válasza:

A testiség persze nagyon vonzó, ez nem vitás, de vannak dolgok, amik nekem nagyon fontosak.

Imádom ha egy nő bátor, nem szégyellős, mer kezdeményezni, nem rejti véka alá a vágyait.

Kezdeményező, és bátor az ágyban, a hétköznapokban, akár nappal is, bármikor, ha úgy adódik.

Az nem vonzó, amikor egy nő csak úgy elvan a kapcsolatban mint a tejföl, aztán várja, hogy majdcsak történik már valami.

Az sem vonzó ha szégyellős. Volt párom, aki mindent csak sötétben akart, mert azt mondta, hogy ő szégyellős.

Na ezek nagyon nem vonzó dolgok.

2022. aug. 24. 17:27
 9/9 anonim ***** válasza:

Amit szeretek bennük:az őszinteség és a mosoly.

Amit pedig kifejezetten utálok bennük:a hálátlanság

2022. aug. 25. 18:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!