Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan szexuális vágyad amit valamiért félsz kipróbálni?
Egy idős pasi leszopni...!!
Nős 68F
A feleségem egyik vágya, hogy elvigyem erotikus masszázsra. Igazából ez engem is izgat.
Az tart vissza, hogy utána érzelmileg kötődhet hozzá és én háttérbe szorulok.
1. A párom szeme láttára dugna meg egy helyes, nagy farkú faszi. Szimpatikus legyen.
2. Egy nagyon helyes doktor a kórházi rendelőben dugna meg
3. Munkahelyen az irodában a párom lenne a főnököm és behívatna jól megszopatni.
Ezekből egyiket sem fogom kipróbálni. Nem kell privát, tiltom.
Egy értelmes ,fantáziadús nővel szexchat-elni! Nem félnék kipróbálni.
F
Egy 16-17 éves tinilánnyal dugni.
48+Ffi
Én aláznék srácot. AKár a szájába is élveznék. KÜLÖN extra lenne ha a barátnője előtt és még nagyobb ha a barátnőjét megdughatnám a szeme láttára miután megaláztam. (Mármint a srácot megaláztam)
És kicsit az is izgatna hogy megdugni a srácot, de csak ha felállva tudna maradni de ez csak akkor ha ott a barátnője és látja. Persze ez fantázia hisz ha ebbe belemenne a srác akkor az biszex annak nem megalázó a story. Gondolom értitek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!