Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy jól működő kapcsolatban/házasságban mi visz rá egy férfit hogy hűtlen legyen ? Miért izgatja,hogy titokban szexeljen más nőkkel ?
Rendben van a házasság az intimitás .
De mégis más nőkre vágyik.
(Nem róllam van szó,én nem vagyok házas)
10,11
Azért nem kellene minden nőt így megbélyegezni és hogy általában a nők hibája. Nem, mindkét fél hibája. Ha az elején nem passzolnak, ne házasodjanak össze... Akkor nem kell félredugni. :)
Olyan is létezik persze, hogy a férfi hidegül el. :/
#10-es vagyok
Mivel sugalltam azt, hogy csakis a nő hibája lehet?
Leírtam hogy a kapcsolat két emberen áll és ha valaki nem boldog, akkor probléma lesz.
Ezt csak levetíteni férfiakra butaság, mindkét nem tehet erről.
"Ha az elején nem passzolnak, ne házasodjanak össze... Akkor nem kell félredugni. :)"
Igen a nőknek sem kell akkor megcsalni a férjüket.
De hallottál arról, hogy az emberek öregednek és változnak?
öreganyám sem volt ugyan az a nő, mint 40 évvel ezelőtt.
13. a férfiak vagy a nők nagyobb %-ban lépnek félre? Erre azért kíváncsi lennék.
Nos, ha nem illenek össze? Minek jönnek össze? Nem mindenkinek ugyanakkora a libidója. 🥱
9-nek :
Mindíg a pasi a rohadék ugye ?
Hogy a nő meg egyfolytában b.sztatja otthon a pasit, meg kevés a zsé, stb stb vel. Este meg mosolyogva kőkemény farokkal álljon rendelekzésére mi ?
A pasik bizonyítottank hajlandóbbak lépni, ha rossz a kapcsolat.
Nem hiszem, hogy ez egy használható érv lenne, max ezzel csak annyit mondasz, hogy a nők inkább beletörődnek a rossz kapcsolatba.
Szóval mit is akarsz mondani?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!