Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párkapcsolatban lévő,férjes nők,titeket izgat neha a virtaulis szex? esetleg feldobja a kapcsolatot is otthon ha fejben felizgat valaki titokban? Vagy nőkent ez nem mozgat meg?
Figyelt kérdés
nyilván nem a férjjel ,hanem oylan személlyel aki mondjuk fotó alapjan szimpatikus és valos pasi2021. aug. 18. 19:57
1/9 anonim válasza:
Marhára nem izgat semmilyen szex egy másik férfival
N
2/9 anonim válasza:
1es, az a kemény hogy dícséretes a hűséged, megis lepontoznak az emberek...na mindegy, én azért adtam neked egy Hasznos plecsnit. :) 💪👌
4/9 anonim válasza:
Ha a szeretőm izgat fel akkor a férjemmel is tüzes vagyok. De random pasikra nem izgul9k.
5/9 anonim válasza:
A páromon kívül más férfi kicsit se izgat.
Fel szoktuk így dobni a kapcsolatunkat, ha a munkája miatt távol van.
N
6/9 anonim válasza:
Nem konkrétan a másik férfi, inkább a szavak, gondolatok. Ha az illető tudja mit és hogy kell írnia...
7/9 anonim válasza:
Néha jol esik egy masik ferfivel irogatni, flortolgetni :)
A virtualis szex alatt mit ertesz? Kozos maszti videohivasban, vagy mi? Az mar nem palya...
8/9 anonim válasza:
Senki más nem érdekel a férjemen kívül. Vele viszont szoktunk irogatni/videózni, ha elutazik a munkája miatt.
9/9 anonim válasza:
Igen izgat. A kapcsolatot nem dobja fel, annak már annyi ha ilyenekre sor kerül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!