Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szerintetek ez gáz, hogy így...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez gáz, hogy így viselkedtem?

Figyelt kérdés

Szóval nehezen bízom meg az emberekben, ezért eddig randizgattam, de nem volt még barátom. Most viszont néhány hónapja találkoztam egy sráccal, akivel nagyon megtaláltuk a hangot, kicsit idősebb nálam, eddig 2 komoly kapcsolata volt, és pár kaland, de az is hosszabb, nem egyéjszakás. Sokáig randiztunk, aztán 4 hónapja összejöttünk, de lassan haladunk, mert elmondtam neki mi a helyzet. Sokszor esténként együtt nézünk sorozatot, elkezdtünk egyet együtt, és általában itt ragad aludni nálam után. Közben csókolózunk, összebújunk, simogatjuk egymást ilyesmi. A múltkor együtt zuhanyoztunk, ami szintén nagyon jó volt, nem volt semmi olyan “tapi”, csak a hátamat mosta meg, és igyekeztem én is az övét, csak kicsit magas (😅😂), ezen kívül néztük ahogy a másik zuhanyzik, ami kicsit zavarba ejtő, de izgalmas is volt. Nagyon izgultam, mert előtte nem láttuk még egymást meztelenül, de azt mondta csinos vagyok ( és a teste is adott ilyen jeleket😅).

A lényeg viszont, hogy tegnap megint itt volt, főztem vacsorát, boroztunk, aztán az volt a terv, hogy megint sorozatozunk, de annyira vonzó volt, hogy elkezdtem csókolgatni, aztán gyorsan alulra kerültem, levette a pólóm, aztán én a melltartómat is, és oda vezettem kezét a cicimre, és kértem hogy simogassa, ami baromi jó érzés volt, talán túlságosan is élveztem. Majd az egyik keze elindult lefelé a hasamon, a nadrágom már nem volt rajtam mert a sorozatnézős összebújás miatt mind a ketten levettük a farmerünket. Szóval elindult a keze lefelé, én szétnyitottam a lábam ( ez elég rosszul hangzik😅) és hagytam, hogy ott lent simogasson, először bugyiban, de aztán levettem, mert alig vártam, hogy hozzámérjen. Nem volt szándékos, de baromi gyorsan elélveztem😅😅, pedig nem akartam, és kicsit utána szégyelltem is magam, mert szerintem ő sem erre számított, de teljesen “elkábultam” tőle😅. Kérdeztem, hogy szeretné-e ha én is neki…, de mondta hogy ne-ne, nézzünk sorozatot és bújunk össze. Kérte hogy maradjak meztelen és úgy bújtak hozzá, közben simogatta a combom, hasam, cicim. Szerintetek nagyon kínosan viselkedtem? Túl korai volt elélvezni, igaz? Azt mondta, neki tetszett, szerintetek tényleg így van?😅 Soha nem mentem még el úgy, hogy más csinálta és látta is, mindent érzett, hallott.😅😅 21N

2022. aug. 22. 14:22
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
Nincsen benne semmi ciki, nagyon aranyos volt a viselkedésed. Remélem nagyon boldogok lesztek együtt 😊
2022. aug. 22. 15:56
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
Én néha a csóktól is elmegyek, szóval te legalább simogatásig bírtad :D
2022. aug. 23. 22:01
 13/13 anonim ***** válasza:
100%

Ez aranyos. Kesobb még izgalmasabb is lehet.

Sok boldogsagot.

2022. aug. 24. 17:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!