Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A fiúknak kell érzelem ahhoz hogy kinyaljanak egy lányt?
Figyelt kérdés
Olyannak is csinálnátok szívesen akibe nem vagytok szerelmesek? (de kulsore okes )2022. aug. 21. 03:36
11/31 mantis religiosa válasza:
#10! Ha viszonozza, akkor még a nm csinosat is! 😛😛
12/31 anonim válasza:
simán kinyalom ha szimpatikus és szeretné ja és mindig élvezésig nyalok nem is birják velem sokáig állítólag nagyon jó technkám van
13/31 anonim válasza:
Minimális vonzalom kell nekem.
14/31 anonim válasza:
Nekem a kinyalás az qrvára érzelmi alapon megy, csak azzal csinálom, aki fontos szerepet tölt be az életemben.
15/31 anonim válasza:
Vagy érzelem, vagy erős vonzalom. Csak úgy nem nyalok ki senkit, amúgy se vagyok nagyon oda érte. F
16/31 anonim válasza:
Hááát, minimum az első felest éreznem kell! 😛
18/31 anonim válasza:
Igen mert imádom a puncit nyalni! 47F
19/31 anonim válasza:
A legfontosabb hogy ápolt legyen!
És azt se feledjük , hogy a férfiaknak nem kell szerelmesnek lenniük a szexhez.
47f
20/31 anonim válasza:
Most jöttem. Kit kell kinyalni?😜😃
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!