Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Tanácstalan vagyok, most...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tanácstalan vagyok, most hogyan folytassam tovább az életemet a barátnőmmel?

Figyelt kérdés

Pár hete látogatóba voltunk a barátnőm családjánál. Úgy terveztük hogy ott leszünk 7-8 napot, hogy jobban meg ismerjem őket, mert még alig beszéltem velük.

Reggel 8 fele oda értünk, kicsomagolás, iszogatás és beszélgetés. Délben ebéd, utána 1-2 óra pihenő, ott úgy illik.

Valamikor délután, 4 fele a barátnőmnek elkellett menni-e, egy gyerekkori barátnőjéhez, azt mondta ott alszik nála, mert régen dumcsiztak, de én maradjak és ismerkedjek az anyóssal és a hugával. Jól van miért is ne.

Az ismerkedés meg volt, de nem olyan formában ahogy gondoltam. Lényeg az anyóssal, úgy fel öntöttünk a garatra, és az ágyban kötöttünk ki. Jól meg dugtam. És az egészet végig nézte az ajtón keresztül, a barátnőm húga.

Reggel miközben ittam a kávét, a kedves húgi oda jött hozzám, és azt mondta ha nem dugom meg, akkor mindent elmond a nővérének. Az anyóssal való együtt létemet, felvette telefonnal, egy részét. Láttam, és nem lehet kimagyarázni.

Miközben ittam a kávét, a hugica más néven Csilla el kezdett szopni, utána meg mentünk szobára. Őt is megdugtam, és kiderült hogy még szűz volt.

Amíg ott voltam a családnál, az anyóst 3 alkalommal a hugit, meg 4x húztam meg. A barátnőmre már alig volt erőm.

Tudom hülye vagyok, balfasz ostoba, de így jött ki a helyzet.

Tanácsok?

#megdugtam az anyósom
2022. aug. 20. 23:41
1 2 3 4
 21/40 anonim ***** válasza:
100%

Az egész falun végigment, csak engem hagyott ki?

Bozsi neni 76

2022. aug. 21. 00:24
 22/40 anonim ***** válasza:
86%
Takács Atya vagyok a falu papja. Csilla hozzám jött gyónni miután megtörtént a dolog. De nekem is meg kell gyónnom valamit. Nálam is járt a fiú és én hát nem is tudom hogy történt az egész de szóval análisan közösültem vele az ő kérésére. Isten bocsássa meg nekem.
2022. aug. 21. 00:30
 23/40 anonim ***** válasza:
100%
#18 Igeeeen??? Veled is??? 🤬🤬🤬 Te mocskos ku... Ááá nem. Nem is rád haragszom, hanem erre a 🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬-ra. Gyere és nyaljuk ki egymást bosszúból! Őt meg megkötözzük és végig kell néznie! Közben pedig megkérünk valakit, hogy vágja le a farkát, de ne egy csapással... Szépen, lassan, hogy szenvedjen a tetű!!!
2022. aug. 21. 00:39
 24/40 anonim ***** válasza:
100%

A bosszú nem megoldás gyermekeim. Szeressétek felebarátaitokat mint ahogy magatokat szeretitek és bánjatok úgy másokkal ahogy szeretnétek hogy veletek bánjanak. Én is ezt teszem. 🙏 Csak ennyit tudok mondani.

Takács Atya voltam.

2022. aug. 21. 00:48
 25/40 anonim ***** válasza:
100%
Jajj Armandókám, anyukád vagyok, egyetlen fiam mégis hogy tehetted eztet? Aztat sem mondtad hogy barátnőd van, átvertél engemet is. Csilláék átgyöttek és mindent elmondtak, azóta csak sírunk és sírunk. Hát milyen fiút neveltem én? Aztat ígérted hogy ha hetente ötször lefekszem veled akkor soha nem fogsz elhagyni és örökké együtt leszünk. Megtettem. És megtettem minden perverzséget amit kértél erre te ezeket csináltad, hát megszakad a szívem, mi lesz most velünk, hogyan tovább?? Valaki vígasztaljon meg mer esküszöm nem bírom😭😭😭
2022. aug. 21. 01:14
 26/40 anonim ***** válasza:
100%
Takács Atya, maga is menjen a fenébe! Nem elég, hogy magával is megcsalt engem ez a szemétláda, de a húgom nem is tette magáévá??? Miért nem őt választotta?? Csilla sírt a vállamon, mikor hazaért a gyónásból!! Magának is bűnhődnie kell atyám!! Hasonló sors vár Önre, mint az exemre!!!!
2022. aug. 21. 01:16
 27/40 anonim ***** válasza:
100%
#25 Ne búsuljon Lakatos Pikachu néni! Jön maga, a szomszéd lány, Csilla és én. Mi így 4-en fogunk egy hatalmas partit tartani az Atya és a fia előtt, míg ők kikötözve várják, hogy leválasszák róluk legnemesebb szervüket! Mert megérdemlik, hogy szenvedjenek! Farktalanításra fel!
2022. aug. 21. 01:34
 28/40 anonim ***** válasza:
100%
Ezt a szar sztorit! 🤣
2022. aug. 21. 01:41
 29/40 anonim ***** válasza:
100%
Én az apóst hiányolom a sztoriból.
2022. aug. 21. 02:42
 30/40 anonim ***** válasza:
100%
Az após börtönben van.
2022. aug. 21. 03:18
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!