Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tehetek a barátnőmmel?

Figyelt kérdés

Nagyon nehéz gyermekkora volt, annyit tudok, hogy az anyja bántalmazta, de nem mondta el, hogy hogyan.

Vannak dühkitörései, van mikor leblokkol helyzetekben, nagyon rosszul alszik és rémálmai vannak.

Már nem merek rákérdezni mi a baja, de tisztára tanácstalan vagyok, hogy mit tehetek és mit nem, mert semmit se mondd el.

Jár szakemberhez, de retteg, hogy ha beszélek kicsit is vele, hogy ő legalább elmondja mi van a párommal, akkor a pszichiáter elmondd nekem mindent.

25F.

2022. márc. 31. 09:30
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
A pszichiáter neked semmit nem fog elmondani, mert köti a titoktartás.
2022. márc. 31. 09:41
 2/6 anonim ***** válasza:
66%
Valszeg borderline.
2022. márc. 31. 10:26
 3/6 A kérdező kommentje:

1, Én tudom ezt, csak teljesen paranoiás ezzel kapcsolatban. Bármit mondok, hogy van titoktartás, nem hallgat rám. Az orvosa tudná csak elosztani a kételyét, de neki meg ezt a fajta paranoiáját nem hozza fel.

2, Ezt hogyan állítottad meg ennyiből?

A tudta nélkül, ha elmegyek a pszichiáteréhez, abból lesz bajom, hogy megmondjam neki, hogy semennyire sem nyit felém én meg teljesen tanácstalan vagyok?

2022. márc. 31. 10:32
 4/6 anonim ***** válasza:
74%
3# Veled nem beszélhet a másik betegéről.
2022. márc. 31. 15:11
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Köti az orvosi titoktartás. De meg lehet kérni, hogy legyen közös megbeszélés, ha a barátnőd nem ellenzi. Sokat tud segíteni, ha latod a problémát egy kezelő orvos szemével is, segíthet, hogyan kezeld a mindennapokban, hogyan erősítsd a bizalmát, hogy végső soron Ő maga kezdeményezze, hogy beavat téged a terapiájába, a múlt feldolgozasába. Ne legyel vele túl szigorú, sok ilyenkor az önvád, lelkiismeretfurdalás, félelem… apró célokat fogalmazz meg pl.: egy apró dolgot aruljon el az aktuális terapiáról: jól érezte ma magat ott? Adott neki valami pluszt, amit korábban nem érzett? Rácsodálkozott valamire? Aztan ezt lehet emelni, mar 2 apróbb dolgot áruljon el és így fokozatosan.
2022. márc. 31. 15:50
 6/6 anonim ***** válasza:
74%
Ha nyugtatot szed annak a mellékhatása is ilyen...
2022. márc. 31. 16:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!