Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tehetek a barátnőmmel?
Nagyon nehéz gyermekkora volt, annyit tudok, hogy az anyja bántalmazta, de nem mondta el, hogy hogyan.
Vannak dühkitörései, van mikor leblokkol helyzetekben, nagyon rosszul alszik és rémálmai vannak.
Már nem merek rákérdezni mi a baja, de tisztára tanácstalan vagyok, hogy mit tehetek és mit nem, mert semmit se mondd el.
Jár szakemberhez, de retteg, hogy ha beszélek kicsit is vele, hogy ő legalább elmondja mi van a párommal, akkor a pszichiáter elmondd nekem mindent.
25F.
1, Én tudom ezt, csak teljesen paranoiás ezzel kapcsolatban. Bármit mondok, hogy van titoktartás, nem hallgat rám. Az orvosa tudná csak elosztani a kételyét, de neki meg ezt a fajta paranoiáját nem hozza fel.
2, Ezt hogyan állítottad meg ennyiből?
A tudta nélkül, ha elmegyek a pszichiáteréhez, abból lesz bajom, hogy megmondjam neki, hogy semennyire sem nyit felém én meg teljesen tanácstalan vagyok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!