Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hatalmas a gond a barátnőmmel!...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hatalmas a gond a barátnőmmel! Mit tehetek? 16/l

Figyelt kérdés

A legjobb barátnőmről van szó! 16 éves.

Régen: Gyönyörű lány. Bomba alakja volt, és hosszú mézszőke haja. Tipikus barbie baba. Okos lány mellesleg.

Mindig életvidám volt. Olyan volt mint a szivárvány. Mindenki szerette. Imádott viccelődni. A pasik döglöttek érte, de ő még sose járt senkivel, mert igaz szerelemre vágyott.

Megismerkedett egy nála 3 évvel idősebb, jóképű, kedves, vicces fiúval. Nagyon sokáig nyomult rá a srác. A barátnőm nem akart a dolgok közepébe vágni, ezért több időt akart az ismerkedésre szánni. Azután beleszeretett! Mondta hogy hajnalig beszélgettek, meg hogy milyen mázlista. Mindig pihegett, meg akadozva beszélt róla.

De jött a bökkenő!!!

A fiú egyszer csak megmondta neki hogy csupán szexre kell. Mert szerelmes egy másik lányba.

Most: 42 kilósra lefogyott. Levágta azt a gyönyörű haját. A szemei kisírtak és karikásak. A bőre hófehér. Eddig mindig szexi színes ruhákban pompázott. Most meg mindig szürke vagy fekete van rajta.

Kikészült.

Ez még nem minden. Elkezte vagdosni magát! Tiszta seb a keze.

Elkezdett cigizni!

Annyira összetörte az a fiú! szinte a lelkét is kitépte. Voltam nála tegnapelőtt ( a lánynál)

a szobája eddig tele volt színes cuccokkal, virágokkal. a falain sok kép.

Most semmi. egyedül a rózsaszín falfesték emlékeztet a szoba "régi" lakójára.

Beszéltem a sráccal. Pontosabban fogalmazva megmondtam neki hogy letépem a fütyijét!

2012. máj. 13. 13:19
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
85%
Lehet, hogy ez most így kicsit durva lesz, de aki így kikészül egy sráctól az életképtelen... Igaz én fiú vagyok, és nekem is volt egy durva szakításom, ennél durvább de eszembe nem jutott volna vagdosni magam meg ilyenek..
2012. máj. 13. 13:23
 2/19 anonim ***** válasza:
100%

Hát, ilyen fiatalon egy szakításba belepusztulni... kicsit vicces.

RÁngasd ki a barátnődet, tereld el a gondolatait a srácról.

2012. máj. 13. 13:23
 3/19 A kérdező kommentje:
#2 már próbáltam. Csak mindenről ő jut róla eszébe
2012. máj. 13. 13:25
 4/19 anonim ***** válasza:
75%

Szerintem nem a te posztod beszélni a fiúval. A barátnőd meg kevesebb dzsásztin bíbert hallgasson és készüljön fel, mert az élet nem úgy van, ahogy gondolja.

Kövezzetek meg, de nem tudom sajnálni :/

Amit tehetsz max, hogy nem hagyod lezülleni a barátnődet.

2012. máj. 13. 13:25
 5/19 anonim válasza:
Hát ezt a barátnődnek kell tisztázni magában, ezért sok mindent nem nagyon tudsz csinálni. Annyit azért tehetsz, hogy a barátnője maradsz és mellette állsz. Vidd el szórakozni, próbáld meg összeboronálni valakivel. Beszélgessetek sokat, mondd neki, hogy ha csak a szexre kellett volna neki(a fiúnak), akkor nem is érdemelné meg őt,szóval ilyeneket. Nagyon sajnálom a barátnődet, de sajnos ez az élet.
2012. máj. 13. 13:27
 6/19 anonim ***** válasza:
szerintem nagyon sokat kéne vele lenned, és elterelni a figyelmét :) előbb-utóbb el fogja felejteni. ha meg nagyon súlyos, akkor kéne neki egy pszichológus. hol laktok?
2012. máj. 13. 13:28
 7/19 anonim ***** válasza:

Mond meg neki hogy: Hízzon vissza, növessze meg a gyönyörű haját, ne sírjon, menjen el szoliba/napozzon, kezdjen el újra szexi és színes ruhákba járni, dobja ki a szürke/fekete ruháit, ne vagdossa magát és dobja ki a cigit de k*rva gyorsan. Ja és a srác fütyijét tényleg tépd le!;)

Ez minden amit tehetsz!

2012. máj. 13. 13:30
 8/19 anonim ***** válasza:

tudom, hogy a szülők nem mindig a legjobb ötlet, de beszélj velük. tudniuk kell, hogy mi van a lányukkal, a cigit még talán megérzik, de a vagdosást nem fogják látni, mert eltakarja... pszihóhoz ők fogják tudni elvinni.

egyébként meg próbáld elvinni magaddal bármerre, csak ne a négy fal közt üljön, és önsajnáljon.

remélhetőleg lesz valaki srác, aki kizökkenti ebből.

egyébként sajnos tényleg életképtelen lesz, elzüllik, és annyi az életének :-(

2012. máj. 13. 13:33
 9/19 anonim ***** válasza:

Állj mellette.

Sajnos egy gyenge személyiség a barátnőd, ráadásul tini, az életben nagyobb csalódások is fogják érni, ez semmi. akkor megöli magát?

Ez ugyanolyan túlzás, amit művel, mint, ami az egyik kérdésben elhangzott: egy lány meg nem bocsátása miatt ölte meg magát valaki.

2012. máj. 13. 13:40
 10/19 A kérdező kommentje:

Én is voltam szerelmes, engem is ugyanígy b@sz.ott át egy másik fiú, de én szimplán kukin rúgtam. És el is felejtettem. ezt a barátnőm is tudja!

Na de nem is lehet ennyire szerelmes vki szerintem.

Az a legrosszabb hogy az a segg még mindig kínozza

2012. máj. 13. 13:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!