Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hatalmas a gond a barátnőmmel! Mit tehetek? 16/l
A legjobb barátnőmről van szó! 16 éves.
Régen: Gyönyörű lány. Bomba alakja volt, és hosszú mézszőke haja. Tipikus barbie baba. Okos lány mellesleg.
Mindig életvidám volt. Olyan volt mint a szivárvány. Mindenki szerette. Imádott viccelődni. A pasik döglöttek érte, de ő még sose járt senkivel, mert igaz szerelemre vágyott.
Megismerkedett egy nála 3 évvel idősebb, jóképű, kedves, vicces fiúval. Nagyon sokáig nyomult rá a srác. A barátnőm nem akart a dolgok közepébe vágni, ezért több időt akart az ismerkedésre szánni. Azután beleszeretett! Mondta hogy hajnalig beszélgettek, meg hogy milyen mázlista. Mindig pihegett, meg akadozva beszélt róla.
De jött a bökkenő!!!
A fiú egyszer csak megmondta neki hogy csupán szexre kell. Mert szerelmes egy másik lányba.
Most: 42 kilósra lefogyott. Levágta azt a gyönyörű haját. A szemei kisírtak és karikásak. A bőre hófehér. Eddig mindig szexi színes ruhákban pompázott. Most meg mindig szürke vagy fekete van rajta.
Kikészült.
Ez még nem minden. Elkezte vagdosni magát! Tiszta seb a keze.
Elkezdett cigizni!
Annyira összetörte az a fiú! szinte a lelkét is kitépte. Voltam nála tegnapelőtt ( a lánynál)
a szobája eddig tele volt színes cuccokkal, virágokkal. a falain sok kép.
Most semmi. egyedül a rózsaszín falfesték emlékeztet a szoba "régi" lakójára.
Beszéltem a sráccal. Pontosabban fogalmazva megmondtam neki hogy letépem a fütyijét!
Hát, ilyen fiatalon egy szakításba belepusztulni... kicsit vicces.
RÁngasd ki a barátnődet, tereld el a gondolatait a srácról.
Szerintem nem a te posztod beszélni a fiúval. A barátnőd meg kevesebb dzsásztin bíbert hallgasson és készüljön fel, mert az élet nem úgy van, ahogy gondolja.
Kövezzetek meg, de nem tudom sajnálni :/
Amit tehetsz max, hogy nem hagyod lezülleni a barátnődet.
Mond meg neki hogy: Hízzon vissza, növessze meg a gyönyörű haját, ne sírjon, menjen el szoliba/napozzon, kezdjen el újra szexi és színes ruhákba járni, dobja ki a szürke/fekete ruháit, ne vagdossa magát és dobja ki a cigit de k*rva gyorsan. Ja és a srác fütyijét tényleg tépd le!;)
Ez minden amit tehetsz!
tudom, hogy a szülők nem mindig a legjobb ötlet, de beszélj velük. tudniuk kell, hogy mi van a lányukkal, a cigit még talán megérzik, de a vagdosást nem fogják látni, mert eltakarja... pszihóhoz ők fogják tudni elvinni.
egyébként meg próbáld elvinni magaddal bármerre, csak ne a négy fal közt üljön, és önsajnáljon.
remélhetőleg lesz valaki srác, aki kizökkenti ebből.
egyébként sajnos tényleg életképtelen lesz, elzüllik, és annyi az életének :-(
Állj mellette.
Sajnos egy gyenge személyiség a barátnőd, ráadásul tini, az életben nagyobb csalódások is fogják érni, ez semmi. akkor megöli magát?
Ez ugyanolyan túlzás, amit művel, mint, ami az egyik kérdésben elhangzott: egy lány meg nem bocsátása miatt ölte meg magát valaki.
Én is voltam szerelmes, engem is ugyanígy b@sz.ott át egy másik fiú, de én szimplán kukin rúgtam. És el is felejtettem. ezt a barátnőm is tudja!
Na de nem is lehet ennyire szerelmes vki szerintem.
Az a legrosszabb hogy az a segg még mindig kínozza
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!