Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hatalmas a gond a barátnőmmel!...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hatalmas a gond a barátnőmmel! Mit tehetek? 16/l

Figyelt kérdés

A legjobb barátnőmről van szó! 16 éves.

Régen: Gyönyörű lány. Bomba alakja volt, és hosszú mézszőke haja. Tipikus barbie baba. Okos lány mellesleg.

Mindig életvidám volt. Olyan volt mint a szivárvány. Mindenki szerette. Imádott viccelődni. A pasik döglöttek érte, de ő még sose járt senkivel, mert igaz szerelemre vágyott.

Megismerkedett egy nála 3 évvel idősebb, jóképű, kedves, vicces fiúval. Nagyon sokáig nyomult rá a srác. A barátnőm nem akart a dolgok közepébe vágni, ezért több időt akart az ismerkedésre szánni. Azután beleszeretett! Mondta hogy hajnalig beszélgettek, meg hogy milyen mázlista. Mindig pihegett, meg akadozva beszélt róla.

De jött a bökkenő!!!

A fiú egyszer csak megmondta neki hogy csupán szexre kell. Mert szerelmes egy másik lányba.

Most: 42 kilósra lefogyott. Levágta azt a gyönyörű haját. A szemei kisírtak és karikásak. A bőre hófehér. Eddig mindig szexi színes ruhákban pompázott. Most meg mindig szürke vagy fekete van rajta.

Kikészült.

Ez még nem minden. Elkezte vagdosni magát! Tiszta seb a keze.

Elkezdett cigizni!

Annyira összetörte az a fiú! szinte a lelkét is kitépte. Voltam nála tegnapelőtt ( a lánynál)

a szobája eddig tele volt színes cuccokkal, virágokkal. a falain sok kép.

Most semmi. egyedül a rózsaszín falfesték emlékeztet a szoba "régi" lakójára.

Beszéltem a sráccal. Pontosabban fogalmazva megmondtam neki hogy letépem a fütyijét!

2012. máj. 13. 13:19
1 2
 11/19 anonim válasza:
Az nem lehet hogy valami más komolyabb dolog is áll a háttérben: családi gondok, önértékelési problémák, stb.. Ha igen akkor lehet hogy ez a fiús dolog adta meg a legutolsó lökést. Szerintem ezt próbáld meg kideríteni, ha egyedül nem tudsz megoldást találni akkor fordulj a szüleihez vagy egy szakemberhez!
2012. máj. 13. 13:46
 12/19 anonim ***** válasza:
És a szülei észre sem vették, hogy mi történt a lányukkal??????
2012. máj. 13. 14:01
 13/19 anonim ***** válasza:
Nem kell tudomást venni arról, hogy mennyire megviseli. Arra kell csak odafigyelni, hogy ne vagdossa magát, meg esetleg elvinni ide vagy oda. Ne arra figyelj, hogy szenved, hanem vidd el. Ha beszélni akar, meg a srácra emlékezteti, akkor maradjatok ott. Beszéljétek meg, mi volt olyan jó a srácban, és mi volt az, ami nem. Például lehet, hogy utálta a viselkedését, csak nem látott a rózsaszín ködtől. Aztán idővel megnyugszik.
2012. máj. 13. 14:01
 14/19 anonim ***** válasza:

#12:

Ez a probléma! A szülőknek kellene ezt a dolgot megoldani, de nem képesek rá. Vagy nem veszik észre, vagy olyan megoldásokat alkalmaznak, amik teljesen hasztalanok.

2012. máj. 13. 14:02
 15/19 anonim ***** válasza:
Szerintem is más gondjai voltak. Egyetlen fiú miatt nem készül ki így az ember, főleg nem egy boldog, népszerű emeer.
2012. máj. 13. 14:23
 16/19 anonim ***** válasza:

továbbra is kínozza?

mivel?

2012. máj. 13. 14:37
 17/19 anonim ***** válasza:
lehet kissé buta vagyok, de... végülis lefeküdt vele, vagy sem? és ami még érdekel, csak egy idő után mondta, hogy "most már csak szexre kellesz", vagy sem? egy kis részletet, ha olvashatnánk...
2012. máj. 13. 15:07
 18/19 anonim ***** válasza:

Mutasd be egy másik srácnak... hol laktok? Szerintem bárki szívesen eljátszaná a "megmentő" szerepét :D

De egyébként meg magának kell kijönni ebből. Te támogathatod, biztathatod, legyél ott mellette, de ő fog túl leni rajta.

2012. máj. 13. 15:28
 19/19 Ájron ***** válasza:
Hát nem egy erős jellem ha így szét hullott... Pszichológusra van szüksége de nagyon gyorsan és nagy mennyiségbe'.
2012. máj. 13. 17:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!