Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hatalmas a gond a barátnőmmel! Mit tehetek? 16/l
A legjobb barátnőmről van szó! 16 éves.
Régen: Gyönyörű lány. Bomba alakja volt, és hosszú mézszőke haja. Tipikus barbie baba. Okos lány mellesleg.
Mindig életvidám volt. Olyan volt mint a szivárvány. Mindenki szerette. Imádott viccelődni. A pasik döglöttek érte, de ő még sose járt senkivel, mert igaz szerelemre vágyott.
Megismerkedett egy nála 3 évvel idősebb, jóképű, kedves, vicces fiúval. Nagyon sokáig nyomult rá a srác. A barátnőm nem akart a dolgok közepébe vágni, ezért több időt akart az ismerkedésre szánni. Azután beleszeretett! Mondta hogy hajnalig beszélgettek, meg hogy milyen mázlista. Mindig pihegett, meg akadozva beszélt róla.
De jött a bökkenő!!!
A fiú egyszer csak megmondta neki hogy csupán szexre kell. Mert szerelmes egy másik lányba.
Most: 42 kilósra lefogyott. Levágta azt a gyönyörű haját. A szemei kisírtak és karikásak. A bőre hófehér. Eddig mindig szexi színes ruhákban pompázott. Most meg mindig szürke vagy fekete van rajta.
Kikészült.
Ez még nem minden. Elkezte vagdosni magát! Tiszta seb a keze.
Elkezdett cigizni!
Annyira összetörte az a fiú! szinte a lelkét is kitépte. Voltam nála tegnapelőtt ( a lánynál)
a szobája eddig tele volt színes cuccokkal, virágokkal. a falain sok kép.
Most semmi. egyedül a rózsaszín falfesték emlékeztet a szoba "régi" lakójára.
Beszéltem a sráccal. Pontosabban fogalmazva megmondtam neki hogy letépem a fütyijét!
#12:
Ez a probléma! A szülőknek kellene ezt a dolgot megoldani, de nem képesek rá. Vagy nem veszik észre, vagy olyan megoldásokat alkalmaznak, amik teljesen hasztalanok.
Mutasd be egy másik srácnak... hol laktok? Szerintem bárki szívesen eljátszaná a "megmentő" szerepét :D
De egyébként meg magának kell kijönni ebből. Te támogathatod, biztathatod, legyél ott mellette, de ő fog túl leni rajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!