Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Tűrhetetlen,ha nem vettem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tűrhetetlen,ha nem vettem észre,hogy bejött a 10éves lányunk a szobába és így neki háttal állva álltam és nekem szemben közvetlen(5cm)az apja és viccesen évődőn kacsintva mondtam neki mosolyogva,hogy majd este...-..?

Figyelt kérdés

A jó anyák észreveszik, ha bejön a gyerekük a nappaliba, ahol a férjével van?

Normális esetben nem incseleg az egyik szülő a másikkal ( nem csók, nem simogatás, nem tapi, csak közel állás és beszéd)?

2022. aug. 19. 22:15
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
Fu de nagy sggfej a férjed.
2022. aug. 19. 22:55
 12/20 anonim ***** válasza:
67%
Beszéljétek meg a lánnyal ne hagyjátok magára hidd el 10 évesen felfogja.
2022. aug. 19. 23:04
 13/20 A kérdező kommentje:
Normál családi felállásban a szülők nem érnek egymáshoz,nem simogaták meg egymást ( nem, nem ott, hanem pld a háton, arcon), nem csókolják meg egymást, nem ölelik meg egymást se tettel se szóval, olyanok egymásnak, mintha csak szomszédok lennének, mint az idegenek?
2022. aug. 19. 23:07
 14/20 anonim ***** válasza:
0%
igen, nálunk kb így megy. Arcra puszi és ennyi!
2022. aug. 19. 23:08
 15/20 A kérdező kommentje:

Nem csináltam ezeket, csak amit írtam.

Még az nem stimmel, hogy van este, hogy még a nappaliban simogatom a hátát, ha kéri. Az is kurvás? (csak ott nem zavarja, hogy a fotelban ül a gyerek)

2022. aug. 19. 23:21
 16/20 Gymnospermatophyta ***** válasza:
100%
Ideális esetben szerintem jelen vannak azok, amiket írsz. És ez nem rossz, pláne nem kurvás, miért is lenne az? Fizetnek neked ezért vagy mi?:) Semmi nem volt kurvás, ez pedig bárkivel előfordulhatott volna.
2022. aug. 19. 23:25
 17/20 anonim ***** válasza:

" hogy majd este...-..? "

Ennyit mondtál csak?

Ennek még értelme sincs.

2022. aug. 20. 08:48
 18/20 anonim ***** válasza:
100%
Pontosan az lenne a normális, ha a gyerek látja, hogy a szülei szeretik egymást! Hogy nem kell az érzéseinket rejtegetni. Egy csók, ölelés, összebújás belefér a gyerek előtt, sőt szerintem szükséges is. Ugyanígy a gyereket is sokag kell ölelni, szeretni.
2022. aug. 20. 10:49
 19/20 anonim ***** válasza:
100%

Uristen!!

El nem tudnám képzelni hogy ne öleljük meg egymást,ne érjünk egymáshoz menet közben a lakasban, meg ne csókoljuk meg egymást a 8 eves gyerek előtt!!

Soha nem csináltunk ebből ügyet.A gyerek meg pont hogy erzékeli az összetartozást!!

Neki ez természetes hogy szeretjük egymást.

52f/38n

2022. aug. 20. 11:16
 20/20 anonim ***** válasza:

Egyetertek az utolso hozzaszoloval! 12 es 7 eves gyerekeink vannak, sosem bujtunk el eloluk azert hogy megoleljuk vagy megcsokoljuk egymast. Teljesen normalis dolog(nak kellene lenni).

40 eves vagyok, a ferjem 42.

2022. aug. 22. 00:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!