Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tűrhetetlen,ha nem vettem észre,hogy bejött a 10éves lányunk a szobába és így neki háttal állva álltam és nekem szemben közvetlen(5cm)az apja és viccesen évődőn kacsintva mondtam neki mosolyogva,hogy majd este...-..?
A jó anyák észreveszik, ha bejön a gyerekük a nappaliba, ahol a férjével van?
Normális esetben nem incseleg az egyik szülő a másikkal ( nem csók, nem simogatás, nem tapi, csak közel állás és beszéd)?
Nem csináltam ezeket, csak amit írtam.
Még az nem stimmel, hogy van este, hogy még a nappaliban simogatom a hátát, ha kéri. Az is kurvás? (csak ott nem zavarja, hogy a fotelban ül a gyerek)
" hogy majd este...-..? "
Ennyit mondtál csak?
Ennek még értelme sincs.
Uristen!!
El nem tudnám képzelni hogy ne öleljük meg egymást,ne érjünk egymáshoz menet közben a lakasban, meg ne csókoljuk meg egymást a 8 eves gyerek előtt!!
Soha nem csináltunk ebből ügyet.A gyerek meg pont hogy erzékeli az összetartozást!!
Neki ez természetes hogy szeretjük egymást.
52f/38n
Egyetertek az utolso hozzaszoloval! 12 es 7 eves gyerekeink vannak, sosem bujtunk el eloluk azert hogy megoleljuk vagy megcsokoljuk egymast. Teljesen normalis dolog(nak kellene lenni).
40 eves vagyok, a ferjem 42.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!