Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mit jelent az, ha folyton ezt...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit jelent az, ha folyton ezt csinálja szex közben?

Figyelt kérdés

Van valaki, akivel alakulnak a dolgok és megfigyeltem, hogy szex elején folyton azzal kezd, hogy a puncimat kényezteti, nyalja, persze azért máshol is szokott, de az az elsődleges hogy ott és valahogy újra és újra oda tér vissza. Viszont nem úgy csinálja, mintha csak nekem akarna jót és ilyen kötelező kör lenne hanem konkrétan rengeteg időt eltöltene ott, ha nem mondanám hogy elég. Amúgy nincs ezzel bajom, csak feltűnt és kíváncsi vagyok miért van ez ? Mert korábban ilyen mással még nem volt. A csiklómat nem is annyira izgatja, inkább rendesen belém nyal, így viszont nem igazán érzek sokat. Olyan is volt többször, hogy szex közben pl. gumival bennem volt és utána újra belenyal és úgy kényeztet.

Úgy vettem észre, hogy amikor ujjal izgat, azt inkább csak kötelezően csinálja, de nem annyira élvezi, nem olyan nagy elánnal csinálja, csak azt amikor már közelítek vagy orgazmusom van. Sőt, azt is szoktam látni mintha unná amikor ujjal kényeztet. Férfiak, ti ezzel hogy vagytok, mi a véleményetek?

2022. aug. 19. 17:52
1 2 3
 21/28 A kérdező kommentje:
18. Nem igazán érzem önzőnek, mindig nézi a reakciómat és kérdezi hogy jó-e így meg úgy
2022. aug. 19. 23:41
 22/28 anonim ***** válasza:
100%
Örülj neki, biztosan szép és esztetikus puncid van *,*
2022. aug. 20. 07:53
 23/28 anonim ***** válasza:
81%
Bárcsak több ilyen pasi lenne
2022. aug. 20. 08:30
 24/28 anonim ***** válasza:
100%

Én azt vallom, tökmindegy mit csinál, ha élvezed, akkor jó.

Ha taszít akkor nincs megoldás.

Hát elmondaások és "betanítás"-al nem lehet felhőtlenül szeretkezni. Csak megtanult mozdulatokkal orgazmust okozni.

Szerintem óriási különbség van a kettő között.

2022. aug. 20. 09:37
 25/28 anonim ***** válasza:
68%
" nem úgy csinálja mintha csak nekem akarna jó" aghjjjjj és az gond? -.-
2022. aug. 21. 11:19
 26/28 anonim ***** válasza:
75%

Konkrétan nem tuja hol kell a nunit nyalni. Meg kellene neki mondani , hogy neked hol jó!

Az nem baj ha nyal, az a baj hogy te nem élvezed. Rossz a technika.

2022. aug. 23. 19:10
 27/28 anonim ***** válasza:
100%
kábé minden pasi csinálja vagy nem? :D én ugyanígy szoktam szinte.. csók nyakpuszik.. pár perc majjd masszív nyalás
2022. aug. 23. 20:31
 28/28 anonim ***** válasza:
65%

A legegysuerűbb ökörszabály, ha valakivel nem jó az első 1-2 alkalom, az soha nem lesz jó és valamikor szétmenés a vége. És lehet aza világ legjob, legszerethetőbb embere, mint ember, ha a szexuális intelligenciája minimális, akkor ennyi. Megtanulni nem lehet, hogy hogy érjen úgy hozzád bármikor, hogy libabőrös legyél tőle, vagy elázzon a bugyid.

Nem szabad erőltetni és azt sem, hogy magadban keresd a hibát. Tudomásul kell venni, hogy nem lesz jó mindenkinek bárkivel, hiába jó ember, vagy kellemes lány.

Nem szabad agyalni, meg filózni, hogy én vagyok a rossz neki, vagy ő a nem jó.

Nem vagytok egymáshoz valók és pont. AZ meg már csak idő kérdése, mikor mentek szét. 2 hét múlva, vagy 15 év múlva.

2022. aug. 24. 05:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!