Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mit jelent az, ha folyton ezt...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit jelent az, ha folyton ezt csinálja szex közben?

Figyelt kérdés

Van valaki, akivel alakulnak a dolgok és megfigyeltem, hogy szex elején folyton azzal kezd, hogy a puncimat kényezteti, nyalja, persze azért máshol is szokott, de az az elsődleges hogy ott és valahogy újra és újra oda tér vissza. Viszont nem úgy csinálja, mintha csak nekem akarna jót és ilyen kötelező kör lenne hanem konkrétan rengeteg időt eltöltene ott, ha nem mondanám hogy elég. Amúgy nincs ezzel bajom, csak feltűnt és kíváncsi vagyok miért van ez ? Mert korábban ilyen mással még nem volt. A csiklómat nem is annyira izgatja, inkább rendesen belém nyal, így viszont nem igazán érzek sokat. Olyan is volt többször, hogy szex közben pl. gumival bennem volt és utána újra belenyal és úgy kényeztet.

Úgy vettem észre, hogy amikor ujjal izgat, azt inkább csak kötelezően csinálja, de nem annyira élvezi, nem olyan nagy elánnal csinálja, csak azt amikor már közelítek vagy orgazmusom van. Sőt, azt is szoktam látni mintha unná amikor ujjal kényeztet. Férfiak, ti ezzel hogy vagytok, mi a véleményetek?

2022. aug. 19. 17:52
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
38%

30-70% ban csikló nyalással vittem csúcsig a partnereim! A mai kisfiúk csak kényszerből nyalnak. Sokszor azt sem tudják mit!

Ezért is szeretik jobban az érettebb férfiakat a fiatal lányok!

2022. aug. 19. 18:15
 12/28 anonim ***** válasza:
100%
hány évese vagy és ő mennyi amugy? érdekelne a korbeli felállás. mióta vagytok "együtt" úgy értem hanyadik alkalom kb?
2022. aug. 19. 18:18
 13/28 anonim ***** válasza:
14%
Küldj egy videót és megmondom. Így lehet tök oké dolog is és lehet valaminek a kompenzálása is.
2022. aug. 19. 18:42
 14/28 A kérdező kommentje:

12. Huszonéves vagyok, ő 10 évvel idősebb

Nem volt sok alkalom még, egy kezemen meg tudom számolni

2022. aug. 19. 18:42
 15/28 A kérdező kommentje:
És ezek szerint általánosságban a nyalást és puncit szereti, nem csak az enyémet?
2022. aug. 19. 18:43
 16/28 anonim ***** válasza:
75%
Kérdezd meg tőle. Mi csak tippelni tudunk.
2022. aug. 19. 18:46
 17/28 anonim ***** válasza:
81%
Örülj neki, hogy ilyen önzetlen a pasi. Szerintem nyugodtan mondd neki, hgoy ezt imádod benne csak te szeretnéd, hogyha a csiklóddal többet foglalkozna, mert az sokkal jobban izgat téged.
2022. aug. 19. 18:59
 18/28 anonim ***** válasza:
83%

#17 Ebben a történetben szó sincs önzetlenségről, hiszen a férfi nem úgy nyal, ahogy a nőnek jólesne, hanem ahogy neki izgató. Amikor pedig örömszerzésre kerül a sor (kézzel), azt meg látványosan unja.

Kérdező, szerintem nem fog ez a kapcsolat örökké tartani, találsz majd gazdagabb szexuális kultúrával rendelkező férfit.

2022. aug. 19. 19:35
 19/28 anonim ***** válasza:
82%

Kérdező (#15 -re válaszolva):

Szerintem nincs olyan, hogy valaki CSAK a te puncidat szereti. Ha egy férfi egy nővel van, normális esetben azért van vele, mert mindenét kívánja. Akivel épp van, azért. Gyaníthatóan aki szeret nyalni, az minden olyan puncit szeretett nyalni, akivel ilyen kontextusba került.

Persze lehetnek különbségek. Nekem volt olyan, hogy valakit csak egyszerűen szerettem nyalni, de volt, aki egészen megrészegített, és amikor nem volt velem, akkor is próbáltam felidézni az ízét, a nyelvmemmel való érintését és a mozdulatait, reakcióit. És nem szabad elfelejteni azt sem, hogy ha valaikihez erős érzelmek és közös élmények fűződnek, az még sokkal vonzóbbá válik mindene.

4 -es voltam.

2022. aug. 19. 20:01
 20/28 A kérdező kommentje:

19. Köszi, tök jó válaszokat adtál :))

Igazából pont erre voltam kíváncsi és ez érdekel legjobban, hogy honnan tudhatom hogy ez az egész több neki szexnél és vonzalomnál.

2022. aug. 19. 21:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!