Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok a finn miniszterelnökről?
Kb erre jó amiket itt írnak, dugásra nyalásra..
Közben 5.5 millió ember életéről kell döntenie
Ahelyett h DOLGOZNA, bulikázik, mint egy 16 éves insta lány
Egy kevésbé szervilis nép már rég fellázadt volna, és felgyújtották volna a finn parlamentet
12: a gond csak az hogy közszereplő, ráadásul közpénzből jön a fizetése, így a bulikát gyakorlatilag az adófizetők fizetik.
Emiatt az adófizetőknek nagyon is van beleszólásuk abba, hogy mikor, mit csinál.
A magyarok is hőbörögtek amikor a Fideszesek yachtokon kokóztak prostikkal. Megjegyzem tök jogosan.
Ha ő politikus akar lenni akkor mondjon le néhány évre a bulikáról. Nem olyan nagy áldozat ez
16: egy lapon említem igen. Elmondanád mi a különbség? Azt leszámítva persze, hogy az egyik egy "nyugati" ország miniszterelnöke, a másik egy semmirekellő kisvárosi polgármester, akit a kutya se ismert addig amíg elő nem kerültek a felvételek.
Mindkettő adófizetők pénzén megy. És egyik szereplő sem az ország / város gondjait próbálja megoldania videókon. Pedig ha ennyi szabadidejük van, nyugodtan kimehet szemetet szedni, graffitit lemosni, ha már arra nincs ereje, hogy odaküljdön pár közmunkást. Finnországban meg a csaj pl. felhazsnálhatná a szabadidejét arra, hogy értekezzen pár bölcsebb emberrel, és ne ugorjon az első kis riadalomra a NATO karjaiba
Te mikor mész ki szemetet szedni vagy grafitit lemosni?
Gondolom nem gyakran, olyat meg ne várj el politikusoktól, amit te magad sem tennél meg.
Sőt a népesség nagy része nem tesz meg.
Erre vannak külön emberek akiknek ez a munkájuk.
Neked nincsen semmi közöd hozzá, hogy a másik mit tesz a szabadidejében.
Imádom amikor más ország politikusait kritizáljuk úgy, hogy fingod sincs mit tesz az országért SZEXUALITÁS témakörben.
Gratulálok.
"Te mikor mész ki szemetet szedni vagy grafitit lemosni?"
A saját és a szüleim háza előtt összeszedem, miután hiába fizetem az adót, abból nem fogják összeszedni.
Azt azért ne várja senki, hogy idegenek előtt is én szedjem a szemetet.
Szabadidőmet értelmes dolgokkal töltöm, tanulás, jóga, nem drogos bulikázással.
"Imádom amikor más ország politikusait kritizáljuk úgy, hogy fingod sincs mit tesz az országért"
De, tudom mit tett. Hosszú függetlenség után a NATO karjaiba szaladt és ezáltal teljesen felborította a nemzetközi egyensúlyt. Egyébként nincs baj a NATO csatlakozzással, azzal van h 0 gondolkodás előzte ezt meg.
Vagyis szavazunk emberekre akik a sorsunkról döntenek, de kb 5 percet nem gondolkoznak egy-egy lényeges kérdésen. Mikor ezt látod, akkor arra gondolsz h oké, de biztos rengeteg dolga van, hiszen egy ország vezetése sok más döntéssel is jár. Biztos ő is napi 12-14 órát dolgozik akárcsak én, vagy az adófizetők többsége (már aki tisztességes melós, nem sz . rrágó ingyenélő). Aztán kiderül h egyáltalán nem így van, napi pár óra "munka" és utána bulikázik, kb annyi felelősségtudattal mint egy büfészakos egyetemista.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!