Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
#10 Vékonyból is többet vett a Kérdező "egy kalap alá".
A lényege a kérdésnek az volt, és ezt meg is mutatta: inkább vékony, vagy inkább kövér nők felé hajlik a többség. Most hogy azon belül milyen kategóriákra hány szeletre osztjuk tovább, mindegy.
Ez csupán egy olyan kérdés volt, amivel azt szerettem volna megtudni, hogy egy túlsúlyos vagy egy vékonyka lány kelendőbb-e.
Ami azt jelenti, hogy ezek alapvetően nem tartoznak bele az átlag ideálba, ami a legtöbb pasinak bejön: közepes/nagyobb cici, arányos alkat/normál testsúly, formás fenék stb
Nem értem mit lehet ezen fennakadni… nem muszáj szavaznu
Ez mégis miért sértő? :D
Mert a normál testű embereket nem tettem bele? Úristen :D aki ezt sértésnek veszi, az annyit is ér
Lehet nem jól fejeztem ki magam, mikor feltettem a kérdés de a lényeget szerintem nem olyan nehéz levenni.
Jaaa, ha két végletet akartál, akkor egyikkel sem. A túlsúlyosnak nem a vékony az ellentéte, hanem a csupa csont és bőr, alultáplált. Nem tudom mások hogy vannak vele, de nekem a vékonyról egy egészségesen vékony női test jut eszembe, a túlsúlyosról meg egy nagyon elhízott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!