Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert flortol velem a hazas 39 F szomszedom?
Kb. 1 eve koltoztem ide alberletbe. Mar elso talalkozasunknal nagyon a szemembe nezett (akkoriban maszkot kellett hordani, mast nem is latot az arcombol), es mamamnak mondta a lepcsohazban, hogy "milyen csinos unokaja van". Par napra ra mikor koltoztem, es latta lentrol, hogy bent pakolok, rogton jott es kopogtatott az ajton (nem volt szerencseje, a nagyszuleim nyitottak ajtot). Telen nem talalkoztunk tul sokszor, de tavasz ota gyakran osszefutunk a lepcsohazban, folyamatosan mosolyogva koszon, ha elmegyek mellette par pillanat utan visszanez, folyamatosan lesi az ablakomat, megkerdezte, hogy mi a nevem, mert keresett, de nem talal facebookon (valahonnan mar megtudta a vezeteknevem is).
Foleg ferfiak valaszara lennek kivancsi.
Mert már megint a logikát keresed. Fasz feláll, ész megáll.
Szerinted aki a feleség mellett csapja a szelet az gondolkozik?
Bár rólad is ad egy képet, hogy már azon matekozol, hol lehetne dugni. :D
A képlet egyszerű. Tetszel neki, megcsinálna. Ha zöld jelzést adnál neki, valahogy csak megoldaná, hogy levarrjon. Ha te is akarnád, te is rajta lennél, hogy legyen alkalmatok.
Én is megdugnék egy-két csajt a lépcsőházunkban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!