Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szomszédokkal dugni mikor lett ekkora divat ?
Ez nem divat.. Csak tesztelni akarják az új lakót :D
L
Egyáltalán nem divat, csak szeretnéd.
:)
Én is ezt tapasztalom ill hallom barátnőktől. Nagyon gáznak tartom, szánalmas húzás. Persze nem az, mikor valaki őszintén szimpatikus és udvarolsz neki. Hanem mikor egyértelműen dugni akarnak meg nyomulnak. Hányinger. Mindegy is hány éves, rád fog mozdulni. Nekem a közös folyosón van egy 50körüli házaspár. A f@szi állandóan engem stíröl, mosolyog mikor találkozunk, bejelölt face en is... Másik szomszéd egy fiatal srác, az apjáé a lakás. Az apja mikor egyszer jött, meglátott engem és teljesen bekattant. Be akart jönni kávézni hozzám meg ilyenek. Írogatott sms eket hogy találkozzak vele meg majd mikor jön a házba stb. Úristen g3ci.. másik szomszéd egy 30as házaspár, a férj nagyon szóval akar tartani mindig (amikor egyedül van), kérdezget ilyen hülyeségeket meg faggat magamról.. Akkor egy emelettel lejjeb van egy iroda, ahol több férfi is dolgozik. Na azok is úgy vigyorognak rám, mintha én lennék a legjobb dolog a napjukban. Múltkor az egyik elkezdett kérdezgetni az életemről stb.
Esküszöm szánalmasnak érzemmár ezt. Valahol bóknak veszem, de azért fsz kivan az ilyen nyálcsorgatós kanos szerencsétlenektől.
Úgyhogy nem tudom divat lett-e vagy csak most lakok ilyen helyen. Lehet régen is így ment ez. De manapság különösen gyakran hallok nőktől ilyen sztorikat...
Engem izgatna szomszéddal dugni, de nem ilyen kaliberű pasikkal..
N
Inkább a nyavalygás helyett örülj neki hogy úgy születtél hogy nem csak "ilyen kaliberű pasikkal" tudsz dugni.
Igen leírtad a tapasztalataidat-nyavalygós stílusban.
"Mindenki olyan pasival dug, amilyennel akar/amilyet választ."
Te valami virtuális világban élsz??
Persze egy mittudomén láb nélküli ember egészen biztos hogy azzal dug akivel akar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!