Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Plusz izgalmat jelentene...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Plusz izgalmat jelentene nektek ha olyan Nőt dughattok akiről tudható hogy már anyuka ? Ha igen akkor miért ?

Figyelt kérdés

2022. aug. 19. 15:02
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:

Mert felszínes vagy, ennyi. Nem tudod értékelni hogy egy nő odaadja mindenét a gyerekért, parjaert. Testét, egészségét, stb.

Neked csak akkor jó, ha 10/10..

Ja meg a lánya is.. hányok tőled.

2022. aug. 31. 10:31
 22/23 anonim ***** válasza:

Szóval azért vagyok felszínes, mert csak azok a nők tetszenek, akik tetszenek. Most az a baj, hogy nem minden nő tetszik?!

Nem mondtam, hogy CSAK a 10/10-es nő lehet = a csinossal, vagy a fiatalossal. Ezt csak te hitted így.

Azt sem mondtam, hogy ne tudnám értékelni, hogy egy nő odaadja mindenét a gyerekéért, párjáért. Mondjuk megkérdőjeleződik, hogy amelyik nőnek van párja, az miért is számít szinglinek? (Már csak a kérdés szempontjából.)

Értékelem én azt, hogy egy szingli nő képes egyedül nevelni a gyerekét, ha már valamiért úgy alakult számára az élet. DE ettől még nem érzem kötelességemnek, hogy minden tekintetben előnyben részesítsem azokkal a szingli nőkkel szemben, akiknek nincs gyerekük.

2022. aug. 31. 10:57
 23/23 anonim ***** válasza:
Fúj
2022. szept. 25. 21:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!